עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חשד: נאנסה - וננטשה בחורשה

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/836/659.html

האונס שבכתבה הוא באמת אכזרי אבל התגובות שם פשוט חסרות כל צלם אנוש... לדוגמה:

"אני שמח שהבחורה הטיפשה ק3יבלה עונש שילווה אותה כל חייה

כי היא טיפשה ללא חינוך ומוסר

שבגדה בעמה כשהלכה עם ערבי

מי יתן שבחורות יהודיות אחרות

ילמדו כי כשהם על הפנים הם צועקות איפה העם היהודי שיעזור לנו"

"אם יש דבר שפוגע ברגשותינו היהודים יותר מהכל זה לראות את בנות ישראל שלנו מתרועעות ושוכבות עם ערבים - הם יודעים את זה ובשבילהם זה אתגר להשכיב יהודייה

הבנות עשו את הטעות הקשה מכל ושילמו עלייה אני רק מקווה שהלקח הזה ילמד אותם משהו על החיים, אותם ואת שאר הבנות היהודיות שלנו

שסומכות על הערבים"

פשוט להתבייש... :pissed:

• תגובות 44
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים חסרי כל מוסר ובינה... ואני מדבר גם על האונסים וגם על המגיבים...

לאונסים צריך פשוט לחתוך את ה*** ולזרוק אותם לשאר החיים בבית כלא שיעשו להם מעשי סדום!!!

והמגיבים... נמאס כבר לראות שנאה עיוורת אצל אנשים... לעזאזל הילדה נאנסה ועל זה אתם מדברים??? :bash:

פורסם

הכרתי בנות שיצאו עם ערבים, אין לי הרבה דברים טובים להגיד עליהן אבל כך או כך, דבר כזה לא מגיע לאף אחת.

אגב, היום מלאו 8 שנים להעלמותה של עדי יעקובי, שלפני 8 שנים בדיוק עלתה על טרמפ באיזור דיזינגוף בת"א ומאז לא נראתה שוב. הילדה עליה נפתח הת'רד יכלה לסיים בדיוק כך. ללא זכר.

פורסם

הכרתי בנות שיצאו עם ערבים, אין לי הרבה דברים טובים להגיד עליהן אבל כך או כך, דבר כזה לא מגיע לאף אחת.

אני מאוד מקווה שהבנתי את המשפט שלך לא נכון כי אם לא אז הוא פשוט מלא בגזענות וממך לא ציפיתי לזה

פורסם

אממ...כל אחד גזעני.

יצא לי להכיר כמה אנשים מאוד סובלניים, עד שזה פוגע בסביבה שלהם.

בארה"ב כולם סובלניים לאפרו-אמריקאים, עד שהם יוצאים עם הבנות שלהם.

יש לך ילדים? מה היית אומר אם הבת שלך הייתה יוצאת עם ערבי?

פורסם

עדין אין לי בת (אלא אם כן יש איזה בחורה שרוצה לספר לי משהו)

אבל אני מאוד מקווה שכשתהיה לי הדעה שלי לא תשתנה

שהבת שלי תעשה מה שטוב לה

הבעיה הכי גדולה שלנו בכסוך עם הערבים זה לא הפיגועים וזה לא הכיבוש ולא שום דבר בסגנון בכלל זה העובדה ש99 אחוז מהיהודים חושבים שהם שווים יותר מהערבים

ובלי קשר לדעות הפוליטיות שלי זה משהו שצריך לתקן

פורסם

עדין אין לי בת (אלא אם כן יש איזה בחורה שרוצה לספר לי משהו)

אבל אני מאוד מקווה שכשתהיה לי הדעה שלי לא תשתנה

שהבת שלי תעשה מה שטוב לה

הבעיה הכי גדולה שלנו בכסוך עם הערבים זה לא הפיגועים וזה לא הכיבוש ולא שום דבר בסגנון בכלל זה העובדה ש99 אחוז מהיהודים חושבים שהם שווים יותר מהערבים

ובלי קשר לדעות הפוליטיות שלי זה משהו שצריך לתקן

איזה שטויות! בוא נגזים! 99 אחוז מהיהודים חושבים שהם שווים יותר מהערבים? אפשר לדעת מאיפה הנתונים? לכן יש לנו אנשים שמצביעים ליחד, לכן יש לנו אגונים כמו אומץ לסרב ושלום עכשיו....תעשה טובה אל תגזים.

ומה שמרימון כתבה לא היה גזעני, קראת את זה לא נכון. היא כתבה שאין לה משהו טוב להגיד על הבנות (בלי קשר לזה שיצאו עם ערבים), המשפט "דבר כזה לא מגיע לאף אחד" התייחס לאונס.

פורסם

אתם יודעים לדבר יפה על ערבים והכל... אבל לכמה מכם יצא להיפגש עם ערבים, ולא במסגרת של איזה כינוס שלום או משהו בסיגנון? לפגוש אותם "בסביבה הטיבעית" שלהם? בלי שיהייה להם אינטרס מובהק של להיות נחמדים, מנומסים ואינטליגנטים?

גם כלב יעשה טריקים וכל מה שתבקשו אם תנפנפו מולו בנקניק!

לי יצא לגור עם ערבים באותו בית! שני השותפים, וכל החברים שלהם שבאו אליהם היו מניקים מטומטמים וחסרי התחשבות! היו באים ב2 לפנות בוקר ומתחילים לדפוק על הדלת ולצעוק כאילו פרצה שריפה, היו שוטפים את הדירה עם נוזל לניקוי כלים, ומים ישר מהדוש שבאמבטיה, דרך כל האמבטיה, היו אוטמים את הדירה כאילו יש התקפה כימית בחוץ, וזה בערך מה שהייה קורה בפנים, היו סוטמים לנו את הכיור כל שבועיים בערך, משתמשים הכלי אוכל של אחרים ולא שוטפים להם, ועוד מתעצבנים כשמעירים להם על זה, גמרו לשוטף שלי לחדר חצי בקבוק בושם של 500 ש"ח, שהוא השאיר באמבטיה, היו גומרים אוכל של אחרים בלי לבקש או לפחות להודיע לבנאדם שלא יהייה לו מה לאכול בשבת, היו מפעילים רדיו בערבית בשיא הווליום על הבוקר, אסיפת אבל אחרי ההתנקשות ביסין... ועוד הרבה דברים שהפכו אותי מבנאדם שהייה מוכן לקבל אותם לאחד שלא הולך להרוג ערבים, רק בגלל חוק "צער בעלי חיים".

פורסם

אני מאוד מקווה שהבנתי את המשפט שלך לא נכון כי אם לא אז הוא פשוט מלא בגזענות וממך לא ציפיתי לזה

זה לא עניין גזעני, אתה לא יודע ממש במה מדובר. הייתה לי חברה שעכשיו מאורסת לבדואי או מצרי (לא זוכרת) ואני לא אומרת כלום, היא היתה בסדר. הבנות הספציפיות שאני דיברתי עליהן הן... אתם יודעים, אלו שיושבות כל היום במחששה ומסתובבות בלילות ועושות הפלות עם קולב תיל. בנות אחרות פשוט נורא תמימות וחושבות "איזה יופי, אנחנו מסתדרים למרות המצב" ולפעמים נופלות לפחים מאד עמוקים וחשוכים כי לא כל ערבי הוא אותו סאלים מהמסעדה ביפו. חרא בא בכל הצבעים, צרייך לדעת להזהר.

פורסם

אוף איך רוב הדיונים כאן מגיעים בסוף לנושא של ערבים... מה לעשות :nixweiss:

בקשר למה שאמרו כאן קודם שיהודים חושבים שהם טובים יותר מערבים... אני לא חושב שזה נכון...

באמת שאי אפשר לשפוט אנשים לפי המוצא שלהם... גם לנו בארץ לא חסרים מלא ערסים וחוליגנים (חיחיחי אני מת על המילה הזאת!)

שמתנהגים כמו זבל!

הבעיה עם הערבים שאי אפשר לסמוך עליהם באופן כללי בתור עם...

כי גם אם 1 מתוך אלף הוא מחבל אף אחד לא יסמוך על שאר ה999...

רק הערה אחת... אני מדבר בעיקר על פלסטינאים וכדומה... בדואים ודרוזים לא נכללים שם...

פורסם

בדואים לא הרבה יותר טובים מהפלסטינאים. דרוזים זה עם אחר...

פורסם

ובכל זאת לא זכורים לי יותר מידי מקרים שבדואים עשו פיגועים...

פורסם

אין להם אינטרס לעשות פיגועים! אבל הם גונבים, מבריחים ועושים עוד הרבה דברים שלא מתרחקים מהחומרה של פיגועים...

פורסם

גנבה והברחה זה דברים שלא ממש קרובים לפיגועים...

יכול להיות שהם פושעים... אבל עדיין לא טרוריסטים...

פורסם

OK אז אתה אומר שכמה מאות נשים שהם הבריחו, שעכשו עובדות בזנות, בניגוד לרצונן, וטונות הסמים שהרסו חיים של אלפי אנשים בארץ, זה לא מתקרב לפיגועים? אולי הם לא התפוצצו ישירות על ילדים קטנים, אבל מה שהם עושים פוגע באנשים במידה לא מבוטלת בכלל!

אבל עזוב,הדיון הזה כבר ממש לא קשור לת'ראד הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.