פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אוקי אז אני דופק את הראש בקיר אני לא יודע מה לקנות בין שני היצרנים של ה6600 gt xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 של קיאספי (החנות ) היצרן PINE עולה לי 1350 ש''ח שנה אחריות ויש לי לקנות מזיגזג של היצרן point of view Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP במחיר של 1,481.09 ש''ח שתי שנות אחריות + דום מלא 3 הערות: המחיר לא משנה כמה רק שלא יעבור 1500 2 . אל תאמרו לי על הכטיסים השונים 3. תאמרו מה יותר כדי לקחת לא משנה איזה אחריות יותר ארוכה כי עם היצרן טוב הכרטיס יותר טוב אז יאלה תאמרו מה יותר שווה לקחת תודה לעוזר
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני מציע את pine של ksp כי הוא יותר מהיר לפי מה שהבנתיוהכרטיס שיש בזיגזג מסרב להגיע לחנות אני כבר מחכה שבועיים.
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אני מציע את pine של ksp כי הוא יותר מהיר לפי מה שהבנתיוהכרטיס שיש בזיגזג מסרב להגיע לחנות אני כבר מחכה שבועיים. מה יותר טוב לקחת איזה כרטיס יותר טוב ??? לא מעניין אותי מה יקח לי יותר זמן לחכות
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים -הXFX חזק יותר (זכרון מהיר יותר), מבחינת קירור אין הרבה הבדל.-דום 3 זה משחק דפוק, רוצה גרפיקה תוריד דמואים של NVIDIA, או שתשיג את HL2 (גם יותר טוב וגם יותר יפה מדום)-שנה אחריות יותר ב130 שקל, מוגזם.-אצל זיגזג אתה לא תקבל את הכרטיס בזמן הקרוב, בKSP זה במלאי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.