פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר מסך אלפנומרי לא משהו מיוחדאני רוצה לתקוע אותו בקדמת הפאנל הקדמי של הHTPCכשאני קונה אותו על מה אני צריך לשים לב? הבנתי שיש סוגי בקרים שונים, תמיכה בעברית, תאורה?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים יש באתר מדריכים לאיך לחבר את המסך,מסך אפשר ודי כדאי לפי דעתי לקנות מאריהבובתוספת תשלום הם עושים לך את החיבור למחשב..
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מניסיון שלי, פנטיום 2 לא יחזיק סירטי DIVX...לזה צריך לפחות פנטיום 3 450...
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר התקנתי על המחשב ווינדוס 98 והוא סוחב יופי סרטי דיוידי ודיואקס למיניהם אפשר לסמוך על האריהב האלה? מישהו קנה משם?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר אגב מי שרצה תמונות יותר ברורות הנה סידור החומרה כפי שיהיה בתוך המארז האקרילי (לפחות בערך חח) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר 2 מאווררים 120 ממ של טרמלטייק 4 מאוררים 45 ממ של דלטא נראה לי יקרר מספיק טוב חוצמזה מאחורי כל לוח פרספקס אני הולך להדביק לזה רשת אלומיניום בתצורת כוורת בצבע שחור
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים הסידור בתמונה נראה טוב....חוצמזה מאחורי כל לוח פרספקס אני הולך להדביק לזה רשת אלומיניום בתצורת כוורת בצבע שחורלא הבנתי למה התכוונת אתה יכול לתאר יותר טוב?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר לכל לוח פרספקס שיהיה במארז יהיה מאחוריו מודבק לוח אלומיניום בתצורת כוורת דבורים ראה ציור [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר אמממ יש באוטודיפו גריל כוורת דבורים והוא בא בצורת מלבן באיזה גודל לא זוכר חח אממ אפשר להשיג אותו גם נראה לי בכל חנויות העשה זאת בעצמך וחנויות עזרים לאומנות וכן יוצאים אחלה גרילים עם זה 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.