פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני מתחיל בפרויקט HTPC משהו מטורף קיצר יש לי לוחות פרספקס ואני בונה צורת קוביית מהן (יש תמונות) איך אני מדביק את הלוחות אחד לשני? יש דבק מיוחד או פשוט הברגה מיוחדת? משהו? יש קובץ למטה עדכונים בהמשך [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אני אישית בניתי קופסאות מפרספקס בעזרת דבק מגע וברגים בפינות על מנת להיות בטוח שזה לא יתפרק
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אני רוצה שזה ייצא אסטטי ולא ייראו שובלי דבק וכאלהואיך בדיוק הברגת פרספקס של 5 מילימטר??איך קוראים לדבק?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אם אתה רוצה נקי ושקוף לחלוטין אז תשתמש בדבק אקרילי מיוחד שמוכרים בהום סנטר..אני לא זוכר את השם שלו אבל לא רואים אותו כמעטובקשר לברגים....תקנה ברגים דקים מאוד וארוכים יחסית לקוטר שלהם..ולא תהיה שום בעיה
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר דבר ראשון אני חייב לציין שאתה מהיר!!! חחחדבר שני אני חייב את זה חזק לאלללללהאני יודע שיש דבק מיוחד לאקווריום שמחזיק לוחיות זכוכית כמו כלוםעל זה אתה מדבר?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים את הדבק לאקווריום כן רואים..אני לא מדבר עליו...אם אני אזכר בשם אני מייד אגיד לך אותואני מהיר כי אני בדיוק גולש בפורום אז אני רואה את ההודעות שלך...חחהדבק שאני מדבר עליו הוא ממש חזק..ועם תוספת ברגים בפינות זה פשוט יחזיק מעולה
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר חחחחחחח סבבה אחיאולי יש למישהו עוד רעיון? בסיגנון של לוחות ברזל תומכים להברגה?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים לגג יש לי בשבילך המלצה פשוט מעולה...תקנה שני צירים קטנים וסוגר ידני קטן ואיתם תחבר את הגג ככה שהוא ייפתח כמו דלת
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר אחלה~!~ בואנה תודה אחי יצא תותח נכנתי ציור אגב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים סליחה אבל מה לעזור לך לפתוח את הדלת מלמעלה שהסידי והספק מסתירים לך את כל החומרה מתחתכל פעם שתרצה להתעסק עם הלוח אם תפרק את הסידי?
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר זוויות אלומיניום? וואלה רעיון טוב השאלה היא יש ברגים שמתאימים לפרספקס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.