עבור לתוכן

שאלה לדתיים

Featured Replies

פורסם

הממ

באתר חופש יש דילוגי אותיות נחמדים.. רק צריך לחפש.

hofesh.org.il

• תגובות 41
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, אבל הציטוט שלך יותר קצר... :P

!= זה אי שיוויון? מישהו פה כתב יותר מדי ב ++C...

פורסם

חס וחלילה, לדעתי תכנות זה הדבר הכי משעמם בעולם :P

פורסם

ת'אמת , שאלתי פעם, ואמרו שזה נושא שנוי במחלוקת שמצד אחד יש דברים שאומרים לנו שהם כן קשורים, מצד שני , לא קשורים בגרוש.

אז זה לא כל הסטוריון, חלק.

ועוד משהו, למי אכפת?

בין אם זה אותו עם או לא, המשוף- אנחנו לא צריכים אותם בשטחנו.הלא כן?

פורסם

חזור מדבריך מיד! אתה לא יודע על מה אתה מדבר. :asthanos:

תכנות זה דבר מאד מעניין, כל עוד זה לא משהו שהכריחו אותך לתכנת בביצפר (באוניברסיטה מתכנתים דברים יותר מעניים פי כמה), אלא משהו שאתה לבד חושב עליו, כמו: וירוסים ;D או פרוייקטים אישיים...

פורסם

הממ

באתר חופש יש דילוגי אותיות נחמדים.. רק צריך לחפש.

hofesh.org.il

הרבה סיפורים של נבלות קיצוניים (דתיים) וגם הרבה שטיפת מח הסתה ושטויות

אני ראיתי שחיטה+יש לי חבר שדודו וסבו שוחטים כעיקרון שחיטה כשרה זאת החיטה הכי מהירה עם הכי פחות סבל אמורים לשסף את גרונה של החייה ולפני שהיא תרגיש כאב היא כבר מאבדת את ההכרה

דבר שני בשר כשר הוא הבריא ביותר (נכון עניין ההמלחה אבל אמורים להשרות בשר חיי לא מעובד במיים לפני אכילתו ואני חושב שכולם עושים ככה לא ?) הוכח מדעית כי שמירה על תנאי הכשרות היא התזונה הבריאה ביותר (בשר לא כשר באמת לא בריא כ"כ) חלב ובשר יחד יוצרים גזים וחומצות שפוגעות במעיים .... לאכול בשר חי בטח שאני לא צריך להגיד שזה ממש לא בריא

אבל בכל מקרה בני זו*ות יש בכל מקום ויש אנשי דת מושחתים מאז ומעולם וחבל, לגבי המשפט "התורה היא השפה שבה יצר האדם את ה' " אולי זה כך אבל לכתוב באתר שצריך לתלות את זה בכל כיתה ולתת למורה לתנ"ך זאת כבר הסתה :nono: ולא אתפלא אם האתר מנוהל ע"י חבורת ילדים, האמת אני לא דתי ולא אתאיסט אני הולך לפי ההגיון וקיצוניות זה לא דבר טוב, ברור שגם אני מתקומם נגד הפיכת ה"עסק הדתי" לביזנס ואני לא אוהב לשלם פי 2 עבור מזון בגלל שהוא כשר ובטח לא אם זאת שתייה או אוכל לחיות ! אבל עדיין אם לומדים תורה בלי קשר לאמונה יש שם המון מה ללמוד המון! ודברים טובים בעיקר רק חבל שהשס"ניקים דפקו את הכל

פורסם

חזור מדבריך מיד! אתה לא יודע על מה אתה מדבר. :asthanos:

תכנות זה דבר מאד מעניין, כל עוד זה לא משהו שהכריחו אותך לתכנת בביצפר (באוניברסיטה מתכנתים דברים יותר מעניים פי כמה), אלא משהו שאתה לבד חושב עליו, כמו: וירוסים ;D או פרוייקטים אישיים...

נ.ב: מוכר לכם איזשהו וירוס נחמד בשם Klez?... ;D

פורסם

הודעה זאת נערכה ע"י e-Pit@m,

אני מזהיר אותך (ובזאת גם את האחרים) מגינויים וברכות נוספות.

פורסם

הודעה זאת נערכה ע"י e-Pit@m,

אני מזהיר אותך (ובזאת גם את האחרים) מגינויים וברכות נוספות.

מעניין מה הוא רשם...

פורסם

רשמתי שאם זה מה שהוא מבין מההודעה שלי אז חבל

כי אני התכוונתי לדילוגי אותיות בתאר חופש ולא מעניינת אותי (בעצם מעניינת, אבל זה לא לכאן) השחיטה הכשרה.

פורסם

רשמתי שאם זה מה שהוא מבין מההודעה שלי אז חבל

כי אני התכוונתי לדילוגי אותיות בתאר חופש ולא מעניינת אותי (בעצם מעניינת, אבל זה לא לכאן) השחיטה הכשרה.

nice-1 הבנתי שעניין הגידופים הופנה בטח אלי ... טוב אז חבל

אני יודע שהתכוונת לעניין דילוגי האותיות בלבד וצפיתי שתגיב בעניין אני הגבתי באופן אישי על האתר ללא שום קשר (זכותי לא)

אתה מוזמן להמשיך ולרשום לי את ברכותייך בפרטי אולי אני יעביר את זמני בקריאה ...

פורסם

האמת שזה היה מכוון לזה שירדת מהנושא מהר מאוד

והמילה הכי קשה שם היתה 'בור'.

במקום להתייחס למה שכתבתי, התייחסת למה שבא לך,

אם אתה רוצה לפתח דיון על שחיטה כשרה, תפתח ת'רד שונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים