עבור לתוכן

מערות התופת החדשות

Featured Replies

פורסם

יש שם חיילי או"ם, לא? מה הם עושים שם? מגרבצים? תפקידם לשמור על הסדר. נראה לי הם באמת עוזרים להם להבריח אמל"ח במקום.

פורסם

האמת אני חושב שכן... הם מגרבצים! :P

לחיילי האו"ם לא ממש מזיז מה שהולך שם... זו לא המדינה שלהם וזה לא החיים שלהם על המשקל...

פורסם

איזה משקל??

אין ביטוי כזה בכלל

הביטוי הוא

on the line

פורסם

באנגלית... התירגום (ואני מודה שהוא עקום) לעברית זה על המשקל...

אבל זה לא ממש קשור לדיון...

פורסם

אירגוני טרור כשמם כן הם ....אירגוני טרור ועל תעשה הכללה על כל הפלשתינאים

ואל תסיק מהשטויות שלהם על מה הפלשתינאים רוצים

אני מכליל כי אירגוני הטרור הם אלו שמכתיבים שם את המצב...ולא אף גורם אחר

שניתן לנהל איתו דיון שקול והגיוני.

פורסם

הפתרון לבעיה הוא מאוד פשוט ואני ממש לא מבין את החשיב הטיפשית של צהל- לבנות חומות, לחפור תעלות של מים מסביב לבסיסים טוב שלא הכניסו מוקשים מתחת לאדמא :kopfpatsch:

כל מה שצריך זה סונאר תתקרקעי, זה זול זה פשוט וזה מדויק.

משתמשים בסונרים כאלה כדי למצא ציפורניים של דינוזאורים, אני לא חושב שלמצא מערה עם 5 מחבלים יהיה קשה.

:nixweiss:

בכל בסיס יהיה סונר כזה (זה מכשיר מגניב שנותן מכות לאדמה) ברגע שמאתרים פעילות בסביבת הבסיס "מנטרלים" אותה 8)

פורסם

הפתרון לבעיה הוא מאוד פשוט ואני ממש לא מבין את החשיב הטיפשית של צהל- לבנות חומות, לחפור תעלות של מים מסביב לבסיסים טוב שלא הכניסו מוקשים מתחת לאדמא  :kopfpatsch:

אל תשכך לשים תנינים בתאלה, אם אפשר גם דרקונים על החומה...

פורסם

אל תשכח לשים תנינים בתעלה, אם אפשר גם דרקונים על החומה...

:lol: :lol: :lol:

פורסם

שמן רותח על החומה :xyxthumbs:

פורסם

סונאר זה לא למרחק. באדמה לכמה מטרים זה חוזר מעצמים. זה לא מים.  צריך מיכשור סיסמוגרפי. חשבתי על זה לפני הרבה שנים. ועל חומות לשים חיישני תזוזה שתופעל ע'י מערכת שתזהה גודל מסויים, חיישני חום אבל זה למרחק מוגבל, מצלמות אנפרה אדומות, גלאי, אפשר גם ליופי לשים סונאר, וכל זה במרחק של 300 מטר  לאורך כל הגדר ממוצב למוצב ממוחשב כזה, והחשנים ישלטו ב מקלעות 50 קליבר, וכמובן שדה מוקשים לאורך 100 מטר  ובמרחק מהגדר 100 מטר.  אבל פה באים החישובים חיי אדם או ציוד יוקרתי, וחיי אדם יותר זולים.

הקיצר צריך צד ג'  שאף 1 לא יוכל להגיד לו מילה.   בפתאומיות יבואו פייזרים,  וטורפדו פלסמה, ו scalabel nano dna photon charge

או איזה ion gun   ואף 1 אפילו לא ישים לב שכולם מתו שם מההתקפה , רק אחרי איזה 12 שעות יודע לעולם שכל פאלסטין הוחרבה.

וזה החייזרים,  מי יגיד להם משו כשהחוקים לא תקפים להם אפילו, בגלל אי נוכחותם על הארץ   חחחחחחחחחח     לא יהיה מי להעמיד לדין

פורסם

הצבא, בכלל לא עושה שום רושם בכך שהוא מטפל או לומד מטעויות.

או בכלל צ'הל כל כך מסודר על יד קובינורטרים. :nono:

ככה יוצא שבעצם יש לנו כלכך הרבה חיילים שמתים  במקומות טיפשים, שצריכים לשמור על המתנחלים הפנתים, רוצים תשמרו על עצמכם, אבל לא נשלם בדמנו.!!

פורסם

העמוד לא נמצא....

פורסם

דווקא קישרתי לכתבה של NRG. בטח צינזרו כי מערכת הבטחון גם ככה נראית רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים