עבור לתוכן

נפל לי חלק קטן מאוד מאוד

Featured Replies

פורסם

*המסמך נכתב על ידי Amos.G*

יש לי Geforce FX 5600 256MB של daytona palit ובגלל טעות מצערת שאני מקווה שאיכשהו לא תעלה לי כסף זה קרה:

בטעות אבל דפקתי איזה חלק מזה קטן בכרטיס שלי משהו כמו 1mm \2mm\1mm והוא נפל.

לאחר שעות מספר של ישיבה חסרת תועלת בניסיון להכין מלחם שיהיה מדוייק מספיק די להלחים את זה תפסתי את עצמי בידיים ואמרתי בוא נתחיל מחדש בלי שטויות ואמרתי לעצמי ... בוא נראה איך זה פועל במחשב (ושתבינו זה איזה 6 שעות אחרי) אני בא מחבר את זה למחשב והכל פועל :P:D :D.

אין לי מושג איך או למה מי מו ומה עשיתי שהשם ברוך הוא (חסר לי פה הסמיילי של הדוסי ההוא ;)) רצה שזה יקרה אבל פעל לא יודע למה.

עכשיו שאלתי אליכם היום קהל נכבד היא איך אני יכול לחבר את המופרע הקטן הזה שכמעט עשה לי התקף לב היום 4 פעמים

אני חושב שהוא אולי קשור לאיזה חיבור שבשימוש כי עכשיו הכרטיס פועל על הטלוויזיה כלומר לא דרך היצאות הרגילות של מסך מחשב .

פורסם

המממ... איזה מין "חלק" נפל? רכיב חשמלי? חתיכת PCB שבורה?

פורסם

זה כבר בדוק מה הוא שבר... זה כזה קטן כזה בצבע כסף ובאמצע יש כמו צבע אחר...  :silly: לא זוכר אך קוראים לזה... שמור את החלק הקטן הזה... במידה והכרטיס לא עושה בעיות אז תעזוב אותו ככה, חבל שתעשה לו עוד נזק...

פורסם

זה כניראה קבל או נגד הסינים הקמצנים לא סתם שמו אותו שם יש לא תפקיד בחלוקת המתח או יצוב המתח לליבה או ליזכרונות ובווח הלא ארוך ללא הרכיב יביב נזק בלתי הפיך לכרטיס  תנסה להחליף את הכרטיס במיסגרת האחריות אים יש היבואן בטח לא ישים לב  ותטען שאחרי כמה שעות מישחק הכרטיס תוקע את המחשב עד שצריך לעשות RESET אף יבואן לא ישקיע הרבה שעות בדיקה ולכן יחליף את הכרטיס.

פורסם

:bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07:

מה שאתה מציע לא חוקי ולא מוסרי.

הוא גרם נזק לכרטיס שלו בעצמו, אין שום סיבה שהיבואן והיצרן (ובאותה צורה כל אחד מאיתנו) ישא בעלות הנזק.

נפל לך קבל או נגד? הלחם אותו חזרה, או אם אתה לא מסוגל קח אותו למישהו שכן מסוגל.

פורסם
  • מחבר

יש מעבדה באיזור ירושלים שאפשר לעשות בה את ההלחמה הזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים