עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי בעיות עם המסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך ישן שתומך עד 60HZ, יש תוכנה או משהו שתאלץ אותו להיות על 85?

התקנתי על המחשב הישן ווינדוס XP (ה 98 עבד חלק וכבר פעל לי פעם XP על המערכת הזאת - פנטיום 3) והמסך נכבה ישר שהוא מעלה תווינדוס, יש סאונד אבל המסך כבוי כאילו, ב SAFE MODE זה לא קורה.. זה מזהה את הדרייבר גם ב SAFE MOD. מישהו יודע מה זה?

המסך בחדר שלי מתפגר, הוא כרגע עובד על 85HZ, אני יכול לשנות אותו ל 100HZ? שמעתי שזה מקצר מאורך החיים של המסך אבל במקרה הזה זה לא חשוב לי כי גם ככה אני יקנה חדש עוד כמה זמן כי זה כבר דפוק ולא אכפת לי להתעלל בו, ה 100HZ יכול לתרום? יותר בריא אני מתכוון..

פורסם

יש תוכנה כזאת , אבל שכחתי את השם שלה.

בקשר לבעיה שלך - תנסה להתקין דרייבר חדש.

בקשר לשינוי הרצים - אתה יכול לשנות ל100HZ , זה מתחיל להזיק למסך רק לאחר הרבה זמן(וגם תלוי איזה מסך יש לך)

למען האמת אני לא רואה שינוי בין 85 ל100 , אבל יש אנשים שהם כן רואים שינוי וזה יותר טוב להם.

תנסה ותראה , אם לא תרגיש בשינוי , תשאיר את קצב הרענון על 85HZ.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות להיזכר? אני חייב אותה שלא ידפקו לי העיניים

בקשר לבעיה, זה עובד רק ב SAFE MOD כמו שאמרתי וזה מזהה את הדרייבר. איזה דרייבר לשים? יש לי RADEON 7000

ניסיתי מהאתר של ATI את הגרסה המתאימה לווינדוס 98 שהיה לי וזה עבד מצוין, הורדתי את אותה גירסה רק ל XP והוא אומר לי שזה לא מתאים בכלל

פורסם

זאת לא התוכנה שהתכוונתי , אבל אני חושב שגם היא תעזור לך.

Refresh Rate Fixer.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ינסה אותה

וואו וממש אני מרגיש שינוי בין ה 85HZ ל 100HZ, זה כאילו עובד יותר מהר, לא יודע איך להסביר

ממש עבודה חלקה

איזה צרות יכולות להיגרם אח"כ למסך? לא שזה כל כך אכפת לי כי ממילא אני מחליף אותו

ובקשר לבעיה שלי יש לך תשובה?

פורסם

אני לא יודע בדיוק מה הנזק שיכול להיגרם , אבל אני כן יודע שהוא יכול בטווח הרחוק(לפני כמה חודשים אני חרשתי על כל גוגל בנושא הזה , אפשר להגיד שלמדתי הרבה).

100HZ זה לא כזה גרוע , אבל מעל(120HZ/140HZ וכו') מזיקים מאוד למסך.

אני אישית נשאר על 85HZ , מהסיבה הפשוטה שאני פשוט לא רואה שינוי.

בקשר לבעיה שלך - נראה לי שלא הבנתי אותך נכון...

אתה התקנת דרייברים לכרטיס מסך למערכת הפעלה XP בזמן שיש לך 98?

*נדמה לי שלא הבנתי אותך נכון , אבל בכל אופן - תנסה להסיר לגמרי את הדרייברים ולהתקינם מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מרגיש שינוי, זז יותר מהר

טוב כל אחד והעין שלו..

אם קונים מסך חדש אז 100HZ זה לא מומלץ? ד"א המסך שלי תומך ב 100HZ לא שאילצתי אותו או משהו, הדגם בחתימה

בקשר לבעיה: היה לי 98 וזה קצת מעפן כי היה על המחשב הזה XP פעם אז פירמטתי והתקנתי XP, הכל טוב ויפה אחרי שזה מסיים להעלות את המסך השחור עם הטעינה של הווינדוס המסך נכבה אבל הווינדוס עולה כאילו שומעים תסאונד

שאני מפעיל ב SAFE MOD זה לא קורה ופועל

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע בקשר לבעיה? זה ממש דחוף כי בינתיים המחשב לא פועל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים