פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים שלום מה מצב??טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"לשנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אפשר לאגד אותם בעזרת אזיקונים או איזולירבנד..ואפשר לקנות קיט סליבים כמו כאן
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים כמו שאמר מעלי.. תעטוף באיזילובירנד הכי טוב..... אתה גם יכול להסתיר את חוטים מאחורי הלוח האם... מקווה שעזרתי
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר כמה שאלות 1) כמה זה עולה בכלל?2) האחריות של הספק החנות לא תעשה לי בעיות??עכשיו איפה מאחורי הלוח?? ברבע סנטימטר שיש שם? ועוד דבר מה שהבתם לי האמת לא כל כך עוזר כי לספק יש המון חוטים וכמעת כולם מחוברים אז מה אני יכול לעשות
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים 1) בסביבות ה50 שקלים2) זה יענה לך על השאלה..:אם אתה מסיר את המדבקה של האחריות אז כן.. אבל אם אתה עושה את זה לא עד לבפנוכו של הספק אז לא..3) כן, ברבע סנטימטר..4) תאמין לי, זה עוזר.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים לא מהאחורי הלוח, מאחורי הפלטה שמחזיקה את הלוח אם. זאת אומרת בינה לדלת האחורית של המארז (רק שלא יהיו פה בילבול קטן.. דברים מפגרים כבר קרו בפורום הזה )
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים נוו אותו דבר...חחח וגם אתה יכול לשים חוטים בפנים הכלובים(איפה שהסי די והדיסקט)
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר גם שם אני לא יכול כי החוטים מחוברים למשהו ואיפה שהכוננים אני שם כבר חלק וחלק את הIDE
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים תנסה לדחוף אותם פנימה...פשוט תעתוף אותם באיזילובירנד ותתדחוף מאחורי הלוח או מאחורי הכלובים...
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים תיראה אחי גם לי היה את זה אתה לוקחת תחוים נכון יש גוש חוטים שיוצא מהספק?אז אתה לוקח אותך מעבר מעל הספק או בצד את דוכס אותך אצלי לא רואים כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.