עבור לתוכן

הx800xtpe של PowerColor טוב??????

Featured Replies

פורסם

אבי שלום

כיבואן הרשמי של שתי החברות המוזכרות מעלה, הריני להצהיר בזאת שאנו לא מוכרים את מוצרנו לפנדה.

והיה ותרכוש מוצרים אלו מהם, הרי שהם יובאו ארצה ביבוא אפור ולא תינתן להם כל אחריות מצידנו.

ערוך ברור קצר ברשת ומצא את החנות הזולה שעונה לתקציבך.

בברכה

Zvi Rosenthal

Rostec Advanced Technologies Ltd.

www.rostec.co.il

Tel: 972-3-936 99 66

Fax:972-3-936 99 33

חחחח זה מישהו מהפורום????? קיבלתי את זה בדואר אלקטרוני..

זה פשוט בושה שאנשים מנצלים ככה את הפורום, כדי להרוויח עוד שקל.

חנויות מעטות משתמשות ביבואנים הרשמיים, רובן מיבאות לבד.

• תגובות 48
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה פשוט בושה שאנשים מנצלים ככה את הפורום, כדי להרוויח עוד שקל.

חנויות מעטות משתמשות ביבואנים הרשמיים, רובן מיבאות לבד.

מסכים עם DOGMA, בסוף זה יהיה פורום קידום מכירות ופרסום ולא פורום חומרה אובייקטיבי.

פורסם
  • מחבר

יש לי ממה לחשוש א אני יקנה מפנדה??? (בלי קשר אם יש להם או אין להם)

פורסם

שתקבל 9600XT במקום X800XT :yelclap:

:D

פורסם
  • מחבר

זה האימייל שלו

zvika <zvika@rostec.co.il>

הוא באמת היבואן הרשמי של PowerColor ואלברטון בישראל???

פורסם

כן. הוא היבואן הרשמי.

ולגבי מעט חנויות קונות מהיבואנים הרשמיים - ממש לא נכון. רוצה תמיכה טכנית טובה - קנה מחנות שנתמכת ומגובה ע"י יבואן מקומי רשמי שהוא נציג החברה בישראל. ככה יש לך יותר מכתובת אחת לטיפול בבעיות ויש לך גיבוי ממלאי זמין מקומי של היבואן ולא מאיזו חנות שקנתה איזה סוג ב' במחיר מפוקפק ביבוא מקבילי.

פורסם

כמה מהחנויות הגדולות קונות מעבדים מאיסטרוניקס וטק-דאטא?

פנדה הם היבואנים הרשמיים של מספר חברות, בינהם אלסה, והרקולס, היא לא הולכת להעלם. בדרך כלל זה החנויות הקטנות שמשתמשות ביבואנים הרשמיים.

פורסם
  • מחבר

במידה ואני יקנה מפנדה הכרטיס הוא סוג ב' ומיאפה יהיה לי עליו אחריות??? אם הוא לא מהיבואן..

פורסם

הכרטיס הוא לא סוג ב', האחריות תיהיה אחריות יצרן, שתסופק ע"י פנדה.

היבואנים הרשמיים בארץ מרוויחים מספיק כסף, והם לא עושים כלום כדי להוריד את מחירי החומרה בארץ, שישבו בשקט ויפסיקו להתלונן.

פורסם

יש לי שאלה עם אני מזמין כרטיס אלבטרון מחול אני יכול להשתמש באחריות שלו גם בארץ?

( עם מישהו יודע אז שיגיד מקסימום אני גם ישלח אימייל לאלבטרון)

פורסם
  • מחבר

HEC 475VD-T 2 fan יריץ טוב את x800xtpe

ולמה הוא כל כך זול??

פורסם

בעקרון כן אבל יש מכס על אחריות, במקרה של החלפה זה מכס על 50% מערך הפריט, בהתאם למס המסוכם שמוטל על אותו פריט.

בנוסף לזה אני לא בטוח שאלבטרון מעניקה אחריות יצרך למוצרים שלה, אבל חברות כמו BFG למשל כן.

פורסם

כמה מהחנויות הגדולות קונות מעבדים מאיסטרוניקס וטק-דאטא?

פנדה הם היבואנים הרשמיים של מספר חברות, בינהם אלסה, והרקולס, היא לא הולכת להעלם. בדרך כלל זה החנויות הקטנות שמשתמשות ביבואנים הרשמיים.

אני מכיר חנויות גדולות, הרבה יותר מפנדאס, שעובדות עם יבואנים רשמיים, על מנת להיות מסוגלים לתת שרות טוב יותר ללקוחות שלהם. ייבוא עצמי בשוק מטורף שכזה מאוד מסובך בגלל הדינמיות הגדולה ובגלל מתח הרווחים הנמוך, והתוצאה פעמים רבות היא או אחריות מצומצמת ומבחר נמוך או לחילופין שרות חרה (זמני המתנה ארוכים לסחורה מצד הלקוחות).זה שפאנדאס ו KSP מייבאים חלק מהדברים לא אומר כלום, ואפילו KSP לא מייבאים הכל. יבואן מרכז קניות והחזרות מהרבה לקוחות ובכך קל לו הרבה יותר לווסת את תנודות השוק המטורף מאשר לחנות בודדת גדולה ככל שתהיה. נכון, יש יבוא מקבילי בכל תחום, אבל FORGET IT, איסטרוניקס וח.י. וחבריהם עדיין גדולים וחזקים מאוד ומוכרים הרבה מאוד.

פורסם

הרוסטק האלו מוכרים רק לחברות לא?כלומר בהזמנה גדולה,תקנו אותי אם אני טועה.(לא מוצר אחד שתיים,כי אז גם פרטיים יוכלו לקנות הם מוכרים רק בסיטונאות לדעתי)

פורסם

אני פשוט המום לפעמים מהרמה הירודה של כל מיני ילדים עם זיפים שמגבבים שטויות.

תקשיבו לאינטגרל ולעוד בודדים שבאמת כותבים דברי טעם.

לא חוכמה לזרוק שטויות בפורום כדי להוסיף עוד כוכב מסכן על יד הכינוי.

מצא לנכון יבואן מכובד ורציני להזהיר לקוח פוטנציאלי של חומרה .. אז במקום להודות לו יורדים עליו.

תגידו תודה שמישהו בכלל מתייחס לשטויות שכותבים פה.

הרי ברור שאף אחד לא היה מזמין רכב מיבואן אפור ולא מנציגות רשמית או אפילו מקרר או תנור מיבואן אפור.

מה לא אכפת לכם מהכסף שלכם?

אני ממליץ בחום לשקול תגובות ולהתייחס לפורום בצורה מכובדת על מנת שיכבד את משתמשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים