פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים כל הזמן שאני נכנס למשחק ואני משחק בו(לא משנה איזה משחק כל משחק) .. באמצע המשחק הנתקע הצריך לעשות Restart למחשב..ואני לא יודע מה לעשות..יש לי מחשב:xp home edition ועשיתי לו עידכוניםpentium 4 256 mb של RAM ויש לי 19 ג'יגה.. ומתוך זה 14 ג'יגה פנוי...אם מי שהוא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי..
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים קודם כל 256 ראם כבר לא מספיקים למשחקים של היום, ולא ציינת איזה כרטיס מסך יש לך, שזה גורם חשובבדוק טמפרטורות, אם הם גבוהות מדי, אם יש לך מאוורר על הכרטיס מסך ואם הוא הפסיק להסתובבדברים כאלה
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים כן אני יודע איך כותבים את זה באנגלית חחבדוק אם יש עליו מאוורר ואם הוא מסתובב ובדוק טמפרטורות כמו שאמרתי, באיזה משחקים זה קורה? והאם רק במשחקים?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר זה קורא לי רק במשחקים...ואיך אני יבדוק אם יש מאוורר אני לא יודע איפה נמצא הכרטיס מסך...(אני יודע שהוא בתוך המחשב אבל אני לא יודע איפה הוא נמצא שם..)ואיך אני יכול לבדוק את הטמפ' של המחשב?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים קודם כל תוכנה לבדיקת טמפ': EVERESTחפש בגוגל או משהובקשר לאיפה נמצא הכרטיס:http://www.tweak.pl/ilustracje/kt333_kt400/shuttle/agp.jpgהדבר החום הזהאם לא מצאת סתכל לאיפה מחובר הכבל של המסך, אני מקווה שהכרטיס לא מובנה על הלוחנקה גם אבק זה יכול לעזור
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים הורדת כבר?יש שם כל מיני תפריטיםגש ל---> COMPUTER ואז ל-----> SENSORשם יש את הטמפ' (במידה ויש לך חיישן על הלוח)בדקת את הכרטיס מסך?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים למה שיהיה מד טמפרטורה על GF4?הוא 100% MX ולא TI.בקשר למאוורר, תפתח את הצד של המארזאתה רואה את החריץ החום (הוא לא חייב להיות חום) בתמונה הזאת, שם אמור להיות הכרטיס מסך תחפש אותו (אולי זה לא אותו הלוח אבל זה בנוי דומה).מספר 4 בתמונה
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר לא בדקתי..את הכרטיס מסך... עוד מעט אני יבדוק..ל: 147 )62 Motherboard זה טוב?ול: 106 ) 59 cpu זה טוב?ול: 95 ) 34 aux זה טוב?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים 62 זה גבוה מאוד אם זה לא במאמץוגם 59 זה די גבוה לא במאמץ.איזה מעבד ואיזה לוח?תבדוק שכל המאווררים פועלים.
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים אני לא יודע איזה מעבד ואיזה לוח..אז תבדוק ב EVEREST..באמת המחשב שלך נראה חםיש לך מאוורר על הג'יפורס? תגע בהיטסינק ותבדוק אם הוא חם
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר איך רושמים מעבד באנגלית ואיך רושמים לוח באנגלית?ואיפה זה נמצא בeverest ?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים :s05: כאילו שהוא יכל להבדיל בין 45 מעלות ל 60 עם היד שלו באנגלית- processor\CPU זה מעבד MB\mainboard\mother board זה לוח אם (אימפרזה השגתה אותי ) או שתבדוק בתוכנה הזאת או שתלך ללוח הבקרה>ביצועים ותחזוקה>מערכת>חומרה>מנהל חומרה (יכל להיות שאלו לא השמות המדויקים בעיברית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.