עבור לתוכן

זקוק למפרט למחשב עד 4000 ש"ח (לבן-דוד)

Featured Replies

פורסם

אתה מדבר נורא בכלליות.

יש לו מפרט מודפס נכון? אז מה הדגם של כל החלקים?

לוח אם - חברה דגם (אני מניח MSI..) דווקא כאן סביר להניח שהוא קיבל לא משהו טוב כל כך.. כנראה מבוסס VIA או SIS.. לוח אם זה דיי הלב של המערכת אחרי המעבד (שגם ככה אוברקיל לצרכים שלו).

זיכרון - חברה דגם

כרטיס מסך - אייבורי אני מהמר על MSI שהוא 64BIT, למרות שהם כבר לא כותבים את זה באתר שלהם, יכול מאוד להיות ג'נרי.

כונן קשיח - חברה ודגם

צורב DVD - דגם

מסך שטוח של LG - דגם?

מארז + ספק כח - זבל. ראיתי כבר כמה וכמה שקנו אצלהם באים לקנות ספק חדש אחרי שנשרף להם.

חבל שהרבה אנשים לא מבינים שזה מקום שכן שווה להשקיע בו.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר נורא בכלליות.

יש לו מפרט מודפס נכון? אז מה הדגם של כל החלקים?

לוח אם - חברה דגם (אני מניח MSI..) דווקא כאן סביר להניח שהוא קיבל לא משהו טוב כל כך.. כנראה מבוסס VIA או SIS.. לוח אם זה דיי הלב של המערכת אחרי המעבד (שגם ככה אוברקיל לצרכים שלו).

זיכרון - חברה דגם

כרטיס מסך - אייבורי אני מהמר על MSI שהוא 64BIT, למרות שהם כבר לא כותבים את זה באתר שלהם, יכול מאוד להיות ג'נרי.

כונן קשיח - חברה ודגם

צורב DVD - דגם

מסך שטוח של LG - דגם?

מארז + ספק כח - זבל. ראיתי כבר כמה וכמה שקנו אצלהם באים לקנות ספק חדש אחרי שנשרף להם.

חבל שהרבה אנשים לא מבינים שזה מקום שכן שווה להשקיע בו.

אוקיי אז כניראה שאתה מבין פה קצת יותר ממני :)

בכל מקרה הוא כבר הזמין את המחשב, למרות שאמרתי לא שיחכה עם זה קצת, אבל מצד שני גם לא חשבתי שהוא יקבל פה משהו על הפנים (לא שזה בטוח)

בקשר למארז והספק כוח? אחריות על המעבד לא תופס גם על הספק והמארז ( אני מניח שלא :\ ) ?

בקשר לדיסק קשיח הוא של WD (כתבתי) ולפי מה שהיה רשום שם זה 7200 משהו אבלי בלי 8 mb שזה משהו טוב לפני מה שהבנתי..חפיף

זכרון פנימי הוא יקבל של a-data או של סמסונ-חברות טובות

http://www.computershop.co.il/shop.asp?id=4 כנס ותראה זה המבצע

בסה"כ אני מקווה בשבילו לתוצאות יותר טובות ממה שרשמת פה :\

פורסם

שיבטל ומהר! איזה מפרט ביזיון... :kopfpatsch: הכל זה חלקים הכי זולים שיש ולרוב הכי גרועים שיש. ואני מקווה מאוד שהוא לא הזמין מהאתר כי כנראה לא שמעו שם על אבטחה ופרטי כרטיס האשראי שלו יהיו חשופים לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים