עבור לתוכן

מה גורם לפי דעתכם לאנשים אי מצב רוח לפעמים.

Featured Replies

פורסם

פה אתם יכולים להביע את הדעה, מדוע אנשים אין להם מצב רוח, דבר שקורה כמעט יום יום.!

פורסם

אין מצב בו אין מצב רוח.

אתה מתכוון למצב רוח רע?

זה נובע מדברים רעים שקורים לכולם ביום יום.

פורסם

פה אתם יכולים להביע את הדעה, מדוע אנשים אין להם מצב רוח, דבר שקורה כמעט יום יום.!

ת'רדים כאלו. :s07:

פורסם

ת'רדים כאלו.  :s07:

מסכים :-X

פורסם

רציתי גם להגיד, אבל אני נחמד מדי :)

פורסם

קודם כל:

אין מצב בו אין מצב רוח.

או במלים אחרות: אתה יכול לדבר על מצב רוח רע, על דכאון, עצבות וכו', אבל אין דבר כזה ש"אין מצב רוח"...

ואח"כ, לפותח הת'רד: לא יכולת לבחור נושא קצת יותר כללי?

מדענים ופסיכולוגים, כמו גם אנתרופולוגים וסוציולוגים מנסים למצוא את התשובה לשאלה הזאת כבר עשרות אם לא מאות שנים...

דכאון, או סתם עצבות, יכולים לנבוע ממצב נפשי מעורער (קבוע), אירוע מעציב, חוסר איזון הורמונלי, השפעה של חומרים שונים (מתרופות ועד שמי הזיה), מצב בריאותי ועוד ועוד...

מעבר לזה, לכל אחד יש את הסיבות שלו: אחד יכול להכנס לדכאון בגלל שהוא קיבל רק 98 במבחן, ומישהו אחר צריך שקרוב משפחה מדרגה ראשונה ילך לעולמו... (חו"ח...)

בקיצור, מישהו מושפע מת'רד ההתאבדויות? ;)

פורסם

מחזור

גם גברים

פורסם

בעיקר גברים! הכמה ימים בחודש שבו כל דבר שהן עושות לנו קביל! :silly:

פורסם

עכשיו אם נהייה רציניים - לחצי מה"גברים" פה יש מחזור ו-PMS. ;D

חוצמזה, מה גורם לי למצברוח רע?... צרכים לא מסופקים (רעב, חוסר אלכוהול/סוכר/קפאין/ניקוטין בדם וכו').

מה עוד? פוליטיקאים מלוכלכים! והפוסט על השפד"ן הוא דוגמה מאאאד טובה... מה עוד? מחירים מרחיקי שחקים בחנויות על בגדים שייוצרו בסין, שאחרי חודש ירד להם הצבע ויצאו מהם חוטים כשבגרמניה קניתי תוצרת צרפת/אנגליה/הולנד/גרמניה בפחות מזה. מה עוד? כשהחברים שלי תקועים בבסיס כל הזמן ואני לא יכולה לראות אותם :'(. מה עוד? כשאני רבה כסאח עם אמא שלי. מה עוד? אם כל הנ"ל מסומנים ב-V, נשאר רק שהשותף האידיוט שלי לעבודה יתחיל לזיין את המוח וגמרנו - קיבלתם פצצת מימן מהלכת! :angryfire: :itschy:

פורסם

העיקר שאת בכלל לא עצבנית :silly: :silly: :silly:

אני בניגוד אליך בן אדם פשוט מאוד... מה אני כבר צריך... אוכל טוב... שינה טובה... ו... טוב... (לא בהכרח בסדר הזה)

יש לי את שלושתם ואני במצב רוח טוב :jump: :jump: :jump:

פורסם

צודקים, לא מתאים לי לפתוח כזה ת'רד מטופש, הלקח נלמד. :nono::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים