עבור לתוכן

האם פיספוסים (התוכנית בערוץ 22) מבוימת ?

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שלכל אחד פה יצא לראות את התוכנית לפחות פעם אחת והוא גם ראה את המתיחות ה"גדולות" שבסוף רואים את יגאל שילון נכנס. האם נראה לכם שהכל שם מזוייף? מי שראה אתמול את המתיחה עם "מדונה" בטוח ראה שהמצלמה כל הזמן זזה והיא גם הייתה לפני האנשים כשהם הסתכלו על החתימה. מה אתם חושבים?

ד"א היום אחותי ראה בערוץ הילדים איזו תוכנית בשם 5 וחצי ואמרו שם שיצא איזה פלי סטיישן נייד, חדש. מישהו יודע על מה מדובר?

פורסם

הפליסטישן הנייד זה בטח psp

Play Station Portable

תבדוק באתר של סוני..

פורסם

מה שמעסיק את מחשבתי כרגע היא העובדה שצפית בצואה הטלוויזיונית הזו מלכתחילה. זה רק מראה כי היא אינה מיועדת לאנשים שכמותך - בעלי אופק מחשבה רחב יותר מהתחת של אמריקאית ממוצעת.

פורסם

התוכנית הזאת עדיין קיימת??? אני זוכר שלפני 6 7 שנים חשבתי לעצמי:

"אחרי כ"כ הרבה זמן התוכנית בטח מבויימת! והם באמת מצפים שאנשים לא יזהו את יצפן למרות התחפושת המעפנה ששמו לו?!"

בכל מקרה כל התוכניות האלה למינהן זה חיקוי של סידרה אנגלית בשם בננה ספליט... והיא הייתה עוד איכשהו מצחיקה! :smile1:

פורסם

לפי דעתי התוכנית לא מבוימת חוץ מזה שכל תוכנית שעולה פה אתם אומרים "איכס תוכנית מסריחה ורדודה"

אם כל הקטעים בתוכנית הזאת רדודים אז אני לא יודע ממה אתם צוחקים

פורסם

אנשי HWZONE צוחקים רק מהבדיחות של כריס ב TECHTV...

פורסם

חבל שהבדיחות שלו חוזרות כל הזמן :-\ (מתי יס יבינו שצריך פרקים חדשים???)

פורסם

בתור אחד שעזר ומכיר אישית אנשים שעובדים בתור צלמים ואחראים על כל הקטע הזה של הצילום אני אומר לך שזה לא מבויים, הרבה שיטות להחביא מצלמות ואת הצלמים, אומנם לא ראיתי את הפרק המדובר, אך לפי מה שאני מבין ממך צלם צילם הכל, כניראה היה מאחורי מראה חד צדדית, ככה אי אפשר לראות אותו והוא רואה את הכל, פשוט מאוד.

פורסם

כל התוכניות בערוץ 6 ,ברמה ירודה, מי רואה בכלל את הערוץ הזה, אני מגיל 8 לא רואה אותו יותר!

רוב התוכניות בטלויזיה מלאות בשטויות ,למעט התוכניות טופ גיר, מי שרואה מכיר ,וכו'.

פורסם

מה גם בקשר למצלמות זה לפעמים ברור אבל אנשים לא ישר חושבים על זה באותה דקה

לדוגמא שעבדו על טיאר אחר כך שגילו לו שזה מתיחה אז הוא מצא תוך שניה את המצלמות, אבל לא חושבים על זה באותו רגע....

פורסם

כן, אבל נימאס זה גם נראה כל כך פטטתי.

VATOS-LACOS החתימה שלך.....

פורסם

מה יש לחתימה שלי?

פורסם
  • מחבר

ראיתי פה אחד שרשם שהחשיבה שלי היא כמו של התחת האמריקאי (סלחו לי על אי הדיוק) אז עם כל הכבוד, לפי מה הגעת למסקנה זו? רק בגלל ההודעה? אז זהו שלא, כשאני רואה את התוכנית אני לא ישר אומר לעצמי אחח עוד תוכנית מפוברקת, סתם חרא. אני רואה וצוחק (לפעמים, במיוחד בקטעים של פזית) אבל בתור אחד שמשתדל לראות את התוכנית זה מוזר, הרי האנשים עומדים ולא קולטים שיש מצלמות? גם כשמראים תמתיחה רואים כאילו המצלמה עומדת מולו ולא מצלמה נסתרת, אם אי פעם מישהו ראה כלבודק בטוח ראה איך המצלמה הנסתרת שם נראת ואיך האיכות של הקול. מה שגם בפיספוסים המצלמה הרבה פעמים עוקבת אחרי האנשים והם לא שמים לב?

פורסם

לדעתי זה לא מבויים כי תחשבו זה איזה מיליון שנה בטלו' אם זאת הטענה שלי גם יכולה להגיד שזה מבויים

אבל לדעתי לא

דרך אגב טופ גיר תוכנית מעולה

פורסם

ראיתי פה אחד שרשם שהחשיבה שלי היא כמו של התחת האמריקאי (סלחו לי על אי הדיוק) אז עם כל הכבוד, לפי מה הגעת למסקנה זו? רק בגלל ההודעה? אז זהו שלא, כשאני רואה את התוכנית אני לא ישר אומר לעצמי אחח עוד תוכנית מפוברקת, סתם חרא. אני רואה וצוחק (לפעמים, במיוחד בקטעים של פזית) אבל בתור אחד שמשתדל לראות את התוכנית זה מוזר, הרי האנשים עומדים ולא קולטים שיש מצלמות? גם כשמראים תמתיחה רואים כאילו המצלמה עומדת מולו ולא מצלמה נסתרת, אם אי פעם מישהו ראה כלבודק בטוח ראה איך המצלמה הנסתרת שם נראת ואיך האיכות של הקול. מה שגם בפיספוסים המצלמה הרבה פעמים עוקבת אחרי האנשים והם לא שמים לב?

להפך! הוא אמר שהחשיבה שלך היא מעבר לזה..............................................

בקשר למצלמות זה לא לגמרי נכון... בכלבודק הם משתילים מצלמות במקומות שנועדו לריגול אחרי אנשים אז אין יותר מידי אפשרויות...

בפיספוסים הם מכינים את כל השטח בעצמם אז יש להם יותר מרווח עבודה... ואני מניח שגם הרבה יותר תקציב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים