פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים שלום.במחיצה C יש לי ווינדוס XP.אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS.מחיצה D היא FAT32.שאלותי:1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ?2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ?3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ?4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ?אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים 4. אם C היא מסוכ NTFS לא תוכל לראות אותה דרך WIN98. 3. נראה לי שכן, ואם לו, תריך חיפוש- שאלו את זה פעם (צריך לערוך איזהקובץ בשם BOOT). 2. סיכויים תמיד יש... אבל לא נראה לי שמשההו יקרה. 1. כן.
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים 4. אם C היא מסוכ NTFS לא תוכל לראות אותה דרך WIN98. 3. נראה לי שכן, ואם לו, תריך חיפוש- שאלו את זה פעם (צריך לערוך איזהקובץ בשם BOOT). 2. סיכויים תמיד יש... אבל לא נראה לי שמשההו יקרה. 1. כן. ממש ממש לא. ברגע שהוא יתקין את ה- 98 זה ידרוס לו את ה-XP. 'שמנואל', אם אתה רוצה תשובה יותר מפורטת רק תגיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.