עבור לתוכן

בעיה עם הצורב בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק.

חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב.

בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי.

בתודה מראש,

אלי

נ.ב

בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.

פורסם

כל הדיסקים שצרבת ב 98 לא עובדים או רק הדיסק הספציפי הזה?

פורסם
  • מחבר

בעיה עם כל הדיסקים מקוריים צרובים הוא לא קולט אף דיסק אפילו את הדיסק של ווינדוס (התקנתי את הווינדוס מהכונן הזה) לאחר סיום ההתקנההוא לא זיהה

פורסם

רוצים לשמוע משהו מצחיק במחשב הנוכחי שלי שאגב עדיין בתיקון גם הכידי וגם הצורב הלכו תוך 4 שנים הצורב שרד איזה 3

אתם מכירים את זה שהנקודה של הצורב כל הזמן כתום כזה או אדום ירוק אני לא זוכר? (למי שהלך הצורב)

פורסם
  • מחבר

מה שתיארת עם הנקודות וכל זה נכון זה מה יש לי בDVD אבל הצורב משמיע כזה רעש שנכנס הדיסק והוא כאילו קורא אותו כדיסק ריק יוץ מזה הצורב עבד לי בווינדוס 98 וניסיתי את ההXP כבר כמה פעמים ומישום מה בxp הכונן לא קורא את הדיסקים הוא פשוט מראה כאילו הכונן ריק ונותן איפשרות צריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים