פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק.חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב.בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי.בתודה מראש,אלינ.בבבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר בעיה עם כל הדיסקים מקוריים צרובים הוא לא קולט אף דיסק אפילו את הדיסק של ווינדוס (התקנתי את הווינדוס מהכונן הזה) לאחר סיום ההתקנההוא לא זיהה
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים רוצים לשמוע משהו מצחיק במחשב הנוכחי שלי שאגב עדיין בתיקון גם הכידי וגם הצורב הלכו תוך 4 שנים הצורב שרד איזה 3אתם מכירים את זה שהנקודה של הצורב כל הזמן כתום כזה או אדום ירוק אני לא זוכר? (למי שהלך הצורב)
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים מחבר מה שתיארת עם הנקודות וכל זה נכון זה מה יש לי בDVD אבל הצורב משמיע כזה רעש שנכנס הדיסק והוא כאילו קורא אותו כדיסק ריק יוץ מזה הצורב עבד לי בווינדוס 98 וניסיתי את ההXP כבר כמה פעמים ומישום מה בxp הכונן לא קורא את הדיסקים הוא פשוט מראה כאילו הכונן ריק ונותן איפשרות צריבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.