פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים הכרטיס הוא vibra 128 דגם ct4810.כשהמחשב עולה אז הוא רושם לי שהוא מזהה בקר קול, אך שאני מנסה להתקין אותו באשף (בצורה אוטומטית) זה רושם שהוא לא מצא עדכון כלשהו.יש לי win xp, ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של creative אך גם זה לא עזר.אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים תנסה להסיר את הדרייבר ממנהל ההתקנים ואז להתקין מחדש את הדרייברים המעודכנים שהורדת.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מחבר תנסה להסיר את הדרייבר ממנהל ההתקנים ואז להתקין מחדש את הדרייברים המעודכנים שהורדת.הסרתי את הכרטיס קול ממנהל ההתקנים, הפעלתי את הsetup של הדרייברים, התקין כמה דברים, קפץ לי החלון של זיהוי חומרה חדשה-בקר קול, שוב הוא שואל אותי אם להתקין באופן אוטומטי או ידני. ניסיתי אוטומטי ולא עבד, ניסיתי ידני ולסמן לו על קובץ ההתקנה של הדרייבר וגם לא עבד.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים כנס ל start>>run / התחל הפעלה ,רשום sysdm.cpl והקש אנטרכנס ל hardware/חומרה וכנס ל driver signing/חתימת דרייברים[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים מחבר כנס ל start>>run / התחל הפעלה ,רשום sysdm.cpl והקש אנטרכנס ל hardware/חומרה וכנס ל driver signing/חתימת דרייבריםזאת הברירת מחדל.אני מתחיל להיות מיואש :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.