עבור לתוכן

חיבור המצלמת וידאו שלי למחשב

Featured Replies

פורסם

ברשותי מצלמת וידאו דיגיטלית של סוני.

היא יכולה לצלם תמונות סטילס אשר נכנסות לממורי סטיק בלבד, וגם יכולה להסריט אך ישר לתוך קלטת אנלוגית מיוחדת למצלמה הנ"ל. (כזאת שקונים ב- 20 ש"ח).

היציאות שלה הם: USB עבור הממורי סטיק לתמונות הסטילס.

ויציאה נוספת של 3 הבננות (צהוב, אדום, לבן).

איך אני ע"י שלושת הבננות מחבר אותה למחשב שלי שיש לכרטיס שלי רק יציאה בלבד S-VIDEO (כ. מסך) ???????.

כמובן שאי אפשר לחבר ל- S-VIDEO כי זוהי יציאה ולא כניסה...

זה הגיע עם תוכנה אבל זה לא שווה כלום ללא אפשרות לחבר....

פורסם

איזה דגם המלצמה?

כעקרון דרך הUSB אתה יכול לצלם את ה stream של המצלמה, זאת אומרת את הוידאו עצמו.

תבדוק אם יש לך יציאת firewire במצלמה, אם יש אז תקנה כרטיס והאיכות משם ממש מצוינת :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הדגם הוא: dcr-trv33e אך זה לא משנה הרבה מכיוון שבכרטיס יש 16 מגה אז זה לא ריאלי להקליט לשם כי כמה כבר תדחוס לשם ?!

וחוץ מזה ציינתי שזה מקליט לקלטת אנאלוגיה אז אין קשר בינה לבין ה- USB פשוט המטרה זה לחבר את שלושת הבננות למחשב השאלה היא איך עושים את זה...

פורסם

מצטער על האיחור בתגובה.

עכשיו בדקתי את דגם המצלמה, וזאת נראת מצלמה לא רעה בכלל :xyxthumbs:

DV, זאת אומרת שזה וידאו דיגיטלי, למרות שזאת קלטת, אין שום בעיה עם זה.

ובטח ובטח שיש לה יציאת FireWire ואפילו S-Video input.

זאת אומרת שאין לך צורך בבננות בכדי לחבר את המצלמה למחשב, יש לך חיבור יותר "מודרני" כדי לעשות את זה.

וכמו שאמרתי, אני ממליץ לקנות כרטיס FireWire , במידה ואין לך במחשב, וללמוד להשתמש ביציאה הזאת עם המצלמה שלך.

אתה תמצא הוראות בספר (כמה מפתיע) הוראות של המצלמה.

פורסם

רגע אחד!

הוא לא יוכל לחבר את הs-videoכדי "להוריד" את הסרט!

כי הוא אמר שהחיבור הוא של הכרטיס מסך..וזה אומר שבכרטיס מסך לוודאי שיש s-video out

והוא צריך in , מה שיש בכרטיסי טלויזיה..

אם הוא יחבר אז נראה לי שבעצם הוא יראה את ה"מחשב" שלו בסך של המצלמה לא??

פורסם

לא אמרתי שה S-video In שימושית במקרה הזה, פשוט ציינתי את העובדה שיפה שיש יציאה כזאת, לי אישית אין כזאת יציאה במצלמה שלי.

וכן, אם הוא יחבר את ה Svideo של הכרטיס מסך ל Svideo In של המצלמה, אז הוא יראה את המחשב בתוך המצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים