עבור לתוכן

Albatron 6600GT - כנסו

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר לקנות חוץ מבחנויות כמו החנויות שהזכרת? ברשל"צ ות"א...

חנויות כמו logicpc שמהם התכוונתי לקנות את האלבטרון

פורסם

רק פנדה ביינתים יש את ה elsa ו ה פרולינק ו ה POV גם

ובזיג זג יש רק את ה POV.

פורסם

אני אישית קניתי את הכרטיס הנ"ל, ולמעט הרעש הקל שהוא מוציא , לא נתקלתי בבעיות אחרות.

לגבי הקירור, אני לא סומך רק על הקירור שעל הכרטיס (בלי קשר ליצרן הכרטיס), ולכן חשוב גם הקירור אשר נמצא בתוך המארז.

ייתכן והכרטיס הספציפי של חברך פגום, אך אין זה אומר שכל הכרטיסים מהדגם הספציפי הזה פגומים.

סופסוף משתמש שפוי. נשבע לכם, לפעמים נראה לי שזה פורום עדר ולא פורום של אנשים עם ראש עצמאי. כרטיס אחד לא תקין ופתאום אלבטרון מתה? בעייה במוצר אחד וקברתם חברה שלמה?

אלבטרון מייצרת מוצרים איכותים ואמינים ולהתחיל להשמיץ חברה שלמה עם קווי מוצר איכותיים זו פשוט טיפשות לשמה ותו לא...

לגבי הקירור - מישהו פה בארץ ראה חברה שמייצרת 6600GT עם קירור שיושב על הזיכרונות?!

פורסם

ואללה סטינגר, אתה קצת נמהר לגבי משתמש מנוסה שיודע שמכרטיס אחד לא ניתן להסיק כלום, במיוחד לאור העובדה שזו חברה מובילה בתחום.

פורסם

STINGER,

בספק שטמפ. החדר אצל חברך מגיעה ל- 30 מעלות, לא שגם הפרש של 8 מעלות בטמפרטורת החדר אמור להשפיע על פעולת הכרטיס.

סבירות גבוהה יותר הינה שהכרטיס הזה ספציפי תקול.

לכשיתקבל הכרטיס מהחנות נערוך לו בדיקת אימות ונחליפו באחר במידה ואכן הוא תקול.

הטלת ספק גורף ביכולתה של אלבאטרון לספק מוצרים טובים חורגת וצורמת, ומיותר לציין שעד כה לא התקבלו אי אלו תלונות על איכות מוצריהם, ונהפוך הוא

אתרי חומרה מובילים בעולם כולו נמצאים מהללים את מוצריה.

המצאות ארטיפקטים הינה תופעה שעוברת כחוט השני בין מוצרי כל החברות ואין אלבאטרון שונה מכל חברה אחרת.

פגמים בתהליך יצור ה- GPU יכולים להתגלות בקווי היצור של NVIDIA במהלך הבדיקות הסופיות של יצרן הכרטיס וגם לאחר פרק זמן של עבודה.

זו גם הסיבה שהיצרן נותן אחריות למוצר, שאלמלא כן, היה מתנער מחובה זו.

זוהי גם הסיבה ושיקול נוסף כאשר באים לשקול יבוא של כרטיס לעומת קנייה בשוק המקומי מיבואן רשמי המחזיק מלאי זמין.

כולי תקווה שאתה מפיק את הטוב מהכרטיס שברשותך

צביקה

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט מבין ויודע שאלבטרון אחת החברות הטובות ביותר בתחום , אני אלך היום\מחר להחליפו עם חברי.

אבל ממבט שלי , הקירור לא מספק את הדרישות , הכרטיס נראה מדהים והכל , אני לא יודע איך הולך התכנון של הכרטיס והכל , אבל הקירור בהחלט לא מציאה את זה אני יכול להגיד לך.

פורסם

STINGER,

ברור מהיר עם אחד המשווקים העלה שהיתה בעייה עם ספק הכח ועתה הכרטיס בבדיקת הרצה.

קצת קשה לי להבין כיצד בבדיקה בעיין בלתי מזויינת הנך מגיע ומסיק את המסקנות שאליהן הגעת.

אבל קטונתי.

יום טוב לך

פורסם
  • מחבר

צביקה , הכרטיס עדיין לא נשלח לאחריות ועדיין לא הלכתי עם חברי לחנות להחליפו , בעיה בספק הכוח קשה לי להאמין כי הספק הוא TT 360W חדש לגמרי שנקנה עם הכרטיס...

פורסם

סופסוף משתמש שפוי. נשבע לכם, לפעמים נראה לי שזה פורום עדר ולא פורום של אנשים עם ראש עצמאי. כרטיס אחד לא תקין ופתאום אלבטרון מתה? בעייה במוצר אחד וקברתם חברה שלמה?

אלבטרון מייצרת מוצרים איכותים ואמינים ולהתחיל להשמיץ חברה שלמה עם קווי מוצר איכותיים זו פשוט טיפשות לשמה ותו לא...

לגבי הקירור - מישהו פה בארץ ראה חברה שמייצרת 6600GT עם קירור שיושב על הזיכרונות?!

אין מילים פשוט, מסכים עם כל מילה!!

ALBATRON היא חברה מעולה (מנסיון) ומוצריה איכותיים ביותר ועם יחס מחיר משתלם....!

אני מתעסק די הרבה עם כרטיסים מהחברה הזאת ואני שבע רצון מהביצועים...גם מהטמפ'

עכשיו stinger יכול להיות שיש תקלה עם הכרטיס שלך, אבל מפה ועד להגיד להתרחק מהכרטיסים של ALBATRON - הדרך ארוכה....

ואם כבר באותו נושא, יש לחבר שלי 6600GT של אלבטרון, והטמפ' בחדר שלו לא נמוכה מהטמפ' בחדר של חבר שלך...

במיוחד כאשר הוא גר בטבריה הלוהטת.

פורסם

בכל מקרה נשמח לשמוע מה נגמר עם הכרטיס

יפה שהיבואן הגיב ונמצא במעקב אחרי המוצרים שלו

ככה זה שקונים מותגים שיש להם אמא ואבא

פורסם

שנייה אז xfx pine לא טוב

אברטון יותר טובים?

פורסם

XFX לא הייתי קונה בכל מקרה ב KSP בגלל שיש רק שנת אחריות אחת. ולא, אם זה עובד בחודש הראשון, זה לא מבטיח שזה יעבוד בשנה השניה.

פורסם

אז איפה כן כדאי לקנות ואיזה דגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים