עבור לתוכן

Albatron 6600GT - כנסו

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר)  הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מומלץ , ואני הולך איתו היום להחליף אותו , או לפחות להחליף לו קירור... , לא לקנות אותו.

להמחשה , הנה אתר היצרן שלו :

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/manual.asp?pro_id=127#

פורסם

מוזר מאוד...יש מצב גדול שהוא לא תקין...

עריכה:מצטער לא שמתי לב.

פורסם

הוא רשם שהוא ניסה את זה כבר.

פורסם

ואללה, חשבתי זה הכרטיס עם הקירור הכי טוב (ממה שיש בארץ, בנתיים)

בכל מקרה, אם לא בראש שלו להחליף הוא יכול לקנות ac 5 ולשים במקום הקירור של הכרטיס

פורסם

wow

איזה מזל

רציתי לקנות תכרטיס הזה בחול

תודה רבה

פורסם

תודה על האזהרה בדיוק באתי לקנות אותו היום

עכשיו אני לא יודע איזה כרטיס לקנות ומאיפה :(

פורסם
  • מחבר

חבר אחר שלי קנה כרטיס של XFX , עם הקירור המקורי , אני חושב שהוא בסדר , הוא לא עשה לו שום בעיות בינתיים , דרך אגב , שמתי לב שבכל המשחקים הוא באמת כרטיס מעולה והכל , אבל יש לו קצת בעיה עם COD... , הוא לא משהו בCOD... , בכל מקרה , כרטיס משתלם מאוד!

אבל לא של אלבטרון...

פורסם

לא יכול להיות שזה רק הכרטיס של חבר שלך?

פורסם

אני אישית קניתי את הכרטיס הנ"ל, ולמעט הרעש הקל שהוא מוציא , לא נתקלתי בבעיות אחרות.

לגבי הקירור, אני לא סומך רק על הקירור שעל הכרטיס  (בלי קשר ליצרן הכרטיס), ולכן חשוב גם הקירור אשר נמצא בתוך המארז.

ייתכן והכרטיס הספציפי של חברך פגום, אך אין זה אומר שכל הכרטיסים מהדגם הספציפי הזה פגומים.

פורסם

זה לא משהו חדש .... כבר מזמן יחסית לפכני כמה שבועות כבר טענתי שהקירור של ה אלבטרון רק נראה יפה אבל בתכלס הוא סתם לא עושה כלום....

ובגלל זה לא ממש המלצתי עליו ואמרתי לחכות לכרטיסים אחרים....

פורסם

מוזר מאוד...אני חושב עכשיו עוד יותר שזה בעיה בכטיס של חבר שלך...

תסתכל פה על ההשוואה:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2295&p=19

אני חושב שזה הPCIe לא?

פורסם
  • מחבר

כן , רק בעיה אחת , ההשוואה שם נוגעת רק לכרטיסי ממשק הPCIE , אני דיברתי על גירסאת הAGP , ואם תסתכלו כתבתי , הכרטיס כאשר הוא היה אצלי בבית עבד בסדר גמור אבל , לא הגיוני שאפילו בחדר חם , עם מארז DIABLOIAC הקירור לא יספיק , זה אחלה מארז... , הקירור של הכרטיס פשוט לא טוב מספיק... , בקיצור , אני לא אומר שזאת בעיה בכרטיס , אלא עוד פעם , הקירור... , אני רוצה שתפעילו מזגן על חום(לא משהו רציני מאוד , אבל שיהיה יותר חם קצת) , ותראו שהכרטיס מתחיל לעשות ארטיפקטים , ובכל מקרה , גם בסביבות חמות הכרטיס אמור לעבוד כמו גדול!

פורסם

יש אלטרנטיבה *זמינה* לאלבטרון?

פורסם

יש כמה

של ה prolink אבל יש איתו רק שנת אחריות 1

ויש ל elsa שיש איתו 3 שנות אחריות

אפשר למצוא אותם אצל הדובים

וכמובן בזיגזג יש את POV עם דום 3 ו 2 שנות אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים