פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים שלום כולם היום החלטתי לנקות את המקדלת אז לקחתי סכין והוצטאתי בעזרתו את המקש " רווח " וקרבתי שואב אבק ושאבתי את הלכלוך אחרי זה באתי להחזיר את המקש ואני רואה כי יש לו מעין חתיכת ברזל כזותי בצורה הבאה | ||-----------------------|קיצר הכנסתי את זה בצורה הכי הגיונית שיש לי אבל עכשיו המקש לא נלחץ בקלות צריך די להפעיל כוח כדאי שהוא ילחץ האם מישהו יכול להסביר \ להביא תמונה איך אמורים לשים את זה ? תברזל הזה ?
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים מקלדת מנקים ע"י פרוק מאחור . ולא פרוק המקשים מלמעלה. שים לב איך היא בנויה כדי שתוכל להרכיב שוב ללא בעיותיתכן ולכלוך מפריע ללחיצה , תפרק שוב ותבדוק אם הלחיצה ללא המקש תקינה.
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים הבעיה היא ב"קפיץ" אם שמת לב כשהוצאת את הרווח היה ברזל. עד היום לא גיליתי איך להחזיר אותו :-\
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים גם לי הייתה הבעיה הזאת במשך חצי שנה,כבר חשבתי לקנות מלקדת חדשה. מחר שיהיו לי סוללות אני אצלם לכם איך להרכיב את זה
פורסם 2004 בדצמבר 1321 שנים אני כבר קניתי מקלדת חדשה ניסיתי לנקות תמקלדת אז פתחתי אותה ואז את הלוחות שטפתי אותה במים (איזה גאון אני) ואז זה עוד לא התיבש ובטעות אחותי חיברה למחשב וזהו.
פורסם 2004 בדצמבר 1421 שנים מחבר טוב אני מחכה לתמונות :\ בע בנתיים המקש סידרתי אותו והזה עדין קשה ללחיצה
פורסם 2004 בדצמבר 1421 שנים חשבת להסתכל איך בדיוק מונח הברזל ולהסתכל מתחת למקש איך נראה ולהבין איך זה צריך להיות לפי זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.