עבור לתוכן

חדשות טובות לכל בעלי GigaByte 6800GT.מצאתי שיטה להורדת הטמפ'

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה.

אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה.

הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על  3500RPM,

זה המאוורר של הכ.מסך.

בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700.

אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק.

אז הנה השלבים:

1)להוריד את התוכנה speedfan.

2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM).

3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500.

4)*לכוון בv-tuner את המאוורר לטורבו (שוב לא חובה).

עכשיו כשהמאוור קיבל עוד 1000RPM הוא ישאיר את המעלות מתחת ל-60.

ד"א אני על 50 מעלות במנוחה ו54 במאמץ.

פורסם

איך אני מוריד את התוכנה speed .

פורסם

היא קיימת במדור ההורדות כאן באתר.

פורסם

אני לא מבין התוכנה סגרה לי את ה v tuner

פורסם

תבדקו אם זה לא יכול לפגוע.

speed fan 4.18

פורסם

סתם תוכנה מפגרת אני ישאר עם הטמפ שלי אני בדקתי הכרטיס הזה יכול לעמוד בטמפ יותר גבוהה עד 120 מעלות

פורסם

חברה עצרו , אם זה מה שאתם רוצים יש לי שיטה הרבה יותר ברורה ופשוטה.

תוכנה בשם XPERTOOL של GAINWARD עושה בדיוק את מה שאתם רוצים בצורה ברורה פשוטה ומלאה.

התוכנה ניתנת להורדה מאתר החברה בחינם ועובדת על כל הכרטיסים (לפחות לי עובדת על ה GT של XFX).

היא מאפשרת מצב דינמי למאורר או מצב ידני בו אפשר לקבוע מ 50 עד 100 אחוז ל מצב 3D וכנ"ל למצב 2D (ככה אתם יכולים להנות משקט בדו מימד).

אני משתמש בה כי אני חולה שקט וחבל שאי אפשר לרדת אפילו מ 50 אחוז (למרות שזה די שקט על 50 אחוז), אבל אם זה טוב גם למי שרוצה מקסמום קירור - אז בבקשה :hat:

דווחו תוצאות....

ד"א 59 במנוחה זה טיפונת גבוהה , נראה שהמארז שלך קצת חם או שעשית אוברקלוק גם ל 2D , הסטנדרט נע סביב ה 50.

פורסם
  • מחבר

מישהו פתח ת'ראד בקשר למעלות של הכרטיס gigabyte 6800GT שלו והמעלות היו דומות לשלי.

בכל מקרה יש בעיה.

התוכנה של ג'יגה בייט שמקבלים בדיסק עם הכרטיס **חייבת** ליהיות מופעלת כי רק כך speedfan יכול לזהות את המאוורר של הכרטיס מסך.

פורסם

יש לי לידטק GT שמראה טמפ' של 53 מעלות במנוחה.

התקנתי את ה-EXPERT TOOL של גיינוורד והוא מראה על טמפ' של 39 מעלות... ???

פורסם

כן , לתוכנה הזאת יש בעייה של הצגת טמפרטורות , אבל לא לשם זה אתה מתקין אותה אלא בשביל שליטה מקבילה על רמת המאורר ב 2D וב 3D כל אחד לחוד, אין כרגע שום דבר אחר שעושה את זה , ואני לא מבין למה פותח התרד מתעקש לעשות משהו פשוט בדרך הקשה , זה כמו לנסוע מת"א לקרית שמונה דרך אילת ::)

פורסם
  • מחבר

שיעשו מה שהם רוצים.. מה אני קשור לזה

ד"א הייתי מנסה את התוכנה שהבאת, אבל טוב לי עם מה שיש לי עכשיו והתוצאות כמו שאתה אומר, הן אותן תוצאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים