פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??!תודה לעזורים
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו הכרחי לנתק את הכבל מהספק כוח לפני שמוציאים את הבטריה אחרת הלוח עלול לההרסולהשאירו מנותק עד אחרי שמחזירים תבטריה למקומה,מתי שאתה מוציא תבטריה תניח אותה בדיוק כפי שהיאכי אם בטעות תחבר אותה ללוח הפוך אז יהרסאז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??!הביוס חוזר להגדרות מקוריות בהן אין סיסמא,יהיה רשום הודעת שגיאה bios checksom errorבגלל זה צריך להכנס לביוס ולהכנס ל load optimized defaults ,סוף הסיפורולא לא צריך להתקין מחדש כלוםבמקומך הייתי מאפס את הביוס דרך הג"מפר (ראה חוברת/pdf של הלוח) כי זה יותר קל
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים שלום וברוכים הבאים לפורום! אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור .
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים מחבר ron26אחי אין לי חוברות של הלוח אין לי כלום איך מאפסים דרך הצ'אמפר ומה הכוונה?!?!? בעע
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים תוריד מהאתר של החברה של הלוח את החוברת הוראות...כי בכל לוח אחרי יש הוראות שונות להזיז\להעביר את הג'אמפר...
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים ג'מפר הוא מעין מגשר שנמצא על גבי כמה פינים בלוח האם שלך,בשביל לאפס במקרה שלנו את הביוס כל מה שעליך לעשות הוא לאתר את הג'מפר בין כל שאר הג'מפרים שנמצאים על הלוח שלך(יש הרבה) ואחרי שאיתרת אותו פשוט להסיר אותו והחזיר אותו למקום.
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים תכירו , ג"מפר זה Tzach-Ziv ,Tzach-Ziv זה ג"מפר ;Dג"מפר מוציאים/מכניסים אם פינצטהאם הסיסמא היא רק בתוך הביוס ולא נשאלת בפוסט אז אפשר אם תוכנה לברר את הדגם של הלוחhttp://software-files.download.com/software/10339764/10018691/2/san2005-1037-W64-CNET.exeכנס לmainboard information ובאתר של היצרן תמצא תpdf אם הסיסמא כן נשאלת בפוסט ואתה לא יכול לעלות שום מערכת הפעלה אז תראה מה רשום על הדיסק של הלוח אםאו על הלוח עצמו[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים מחבר תכירו , ג"מפר זה Tzach-Ziv ,Tzach-Ziv זה ג"מפר ;Dג"מפר מוציאים/מכניסים אם פינצטהאם הסיסמא היא רק בתוך הביוס ולא נשאלת בפוסט אז אפשר אם תוכנה לברר את הדגם של הלוחhttp://software-files.download.com/software/10339764/10018691/2/san2005-1037-W64-CNET.exeכנס לmainboard information ובאתר של היצרן תמצא תpdf אם הסיסמא כן נשאלת בפוסט ואתה לא יכול לעלות שום מערכת הפעלה אז תראה מה רשום על הדיסק של הלוח אםאו על הלוח עצמומה הכוונה בפוסט תסביר אני לא מהמבינים האלו אחי..וניכנסתי לאן שאמרת... פתח לי מלא רשימות חח של דברים!?!?!
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים התהליך שרשומים דברים כשמדליקים את המחשב/מפעילים מחדש עד שעושה בוט (מאתחל) נקרא פוסט באשר לsandramanufacturer = יצרן model = דגם
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים מחבר ron26אני לא מביןןןן כלום ממה שאתה אומר אחי פתחתי את התוכנה פתחתי מה שאמרת עכשיו יש לי פהSystemוMainbord ועוד....מה אני צריך לעשות ומה אני צריך למצוא בתוכנה הזאת!?
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים כנס לmainboard information ובאתר של היצרן תמצא תpdf באשר לsandramanufacturer = יצרן model = דגם
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים הלוח של חברת aristo שכבר לא קיימת אז אין מצב לpdfברוב הלוחות זה אותו סיפור ,ג"מפר בצבע כחול או צהוב מול הבטריה להעביר אותו לפינים 2-3 לבערך 15 שניות ולהחזיר לפינים 1-2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.