עבור לתוכן

קשור לסוללת הביוס! כנסו דחוף!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??!

תודה לעזורים

פורסם

שלום חברים שמעו יש לי סיסמא לביוס ואני רוצה שלא יהיה סיסמא כדי שאני יכול לסדר את סדר ה-Boot אז אני רוצה להוציא את סוללת הביוס לשתי דקות ולהחזיר אבל אני מפחד שיקרא משו

הכרחי לנתק את הכבל מהספק כוח לפני שמוציאים את הבטריה אחרת הלוח עלול לההרס

ולהשאירו מנותק עד אחרי שמחזירים תבטריה למקומה,מתי שאתה מוציא תבטריה תניח אותה בדיוק כפי שהיא

כי אם בטעות תחבר אותה ללוח הפוך אז יהרס

אז מה קורה אחרי שאני מכניס את הסוללה ומפעיל את המחשב מה הכול כרגיל!?! פשוט הסיסמא התאפסה?! או שזה נכון מה שאומרים שצריך להתקין את כל החומרות וזה...!??!

הביוס חוזר להגדרות מקוריות בהן אין סיסמא,יהיה רשום הודעת שגיאה bios checksom error

בגלל זה צריך להכנס לביוס ולהכנס ל load optimized defaults ,סוף הסיפור

ולא לא צריך להתקין מחדש כלום

במקומך הייתי מאפס את הביוס דרך הג"מפר (ראה חוברת/pdf של הלוח) כי זה יותר קל

פורסם

שלום וברוכים הבאים לפורום!

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif.

פורסם
  • מחבר

ron26

אחי אין לי חוברות של הלוח אין לי כלום איך מאפסים דרך הצ'אמפר ומה הכוונה?!?!? בעע

פורסם

תוריד מהאתר של החברה של הלוח את החוברת הוראות...כי בכל לוח אחרי יש הוראות שונות להזיז\להעביר את הג'אמפר...

פורסם

ג'מפר הוא מעין מגשר שנמצא על גבי כמה פינים בלוח האם שלך,בשביל לאפס במקרה שלנו את הביוס כל מה שעליך לעשות הוא לאתר את הג'מפר בין כל שאר הג'מפרים שנמצאים על הלוח שלך(יש הרבה) ואחרי שאיתרת אותו פשוט להסיר אותו והחזיר אותו למקום.

פורסם

תכירו , ג"מפר זה Tzach-Ziv ,Tzach-Ziv זה ג"מפר ;D

ג"מפר מוציאים/מכניסים אם פינצטה

אם הסיסמא היא רק בתוך הביוס ולא נשאלת בפוסט אז אפשר אם תוכנה לברר את הדגם של הלוח

http://software-files.download.com/software/10339764/10018691/2/san2005-1037-W64-CNET.exe

כנס לmainboard information ובאתר של היצרן תמצא תpdf

אם הסיסמא כן נשאלת בפוסט ואתה לא יכול לעלות שום מערכת הפעלה אז תראה מה רשום על הדיסק של הלוח אם

או על הלוח עצמו

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תכירו , ג"מפר זה Tzach-Ziv ,Tzach-Ziv זה ג"מפר  ;D

ג"מפר מוציאים/מכניסים אם פינצטה

אם הסיסמא היא רק בתוך הביוס ולא נשאלת בפוסט אז אפשר אם תוכנה לברר את הדגם של הלוח

http://software-files.download.com/software/10339764/10018691/2/san2005-1037-W64-CNET.exe

אם הסיסמא כן נשאלת בפוסט ואתה לא יכול לעלות שום מערכת הפעלה אז תראה מה רשום על הדיסק של הלוח אם

או על הלוח עצמו

מה הכוונה בפוסט תסביר אני לא מהמבינים האלו אחי..

וניכנסתי לאן שאמרת... פתח לי מלא רשימות חח של דברים!?!?!

פורסם

התהליך שרשומים דברים כשמדליקים את המחשב/מפעילים מחדש עד שעושה בוט (מאתחל) נקרא פוסט

באשר לsandra

manufacturer = יצרן

model = דגם

פורסם
  • מחבר

ron26

אני לא מביןןןן כלום ממה שאתה אומר אחי פתחתי את התוכנה פתחתי מה שאמרת עכשיו יש לי פה

System

ו

Mainbord ועוד....

מה אני צריך לעשות ומה אני צריך למצוא בתוכנה הזאת!?

פורסם

באשר לsandra

manufacturer = יצרן

model = דגם

פורסם
  • מחבר

קיצר היצרן זה

VIA ולא מוצא תאתר שלהם=\

פורסם

מה רשום ב manufacturer ו model ? (בתוך mainboard information כמובן)

פורסם
  • מחבר

הנה תמונת מצב חח:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הלוח של חברת aristo שכבר לא קיימת אז אין מצב לpdf

ברוב הלוחות זה אותו סיפור ,ג"מפר בצבע כחול או צהוב מול הבטריה להעביר אותו לפינים 2-3 לבערך 15 שניות ולהחזיר לפינים 1-2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים