עבור לתוכן

אני רוצה להתחיל במודינג ואני צריך ...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני חדש בפורום זה ובכלל באתר בגעתי לכאן כי אני רוצה לבתחיל ללמוד מודינג ובכלל כל בבתעסקות הזאת עם המחשב אז יש לי כמה בקשות :

1.אני צריך מדריכים למתחילים בסיס במודינג בעברית או באנגלית אבל אם באנגלית אז רק וידאו.

2.אני צריך קצת הסבר ממכם על כל זה והתעסקות אם המחשב והחלקים בו אם יש מדריך אז גם טוב.

ואם עברתי על החוקים או משו בפורום תודיעו לי ואני ישנה.

ותודה מראש.

פורסם

ברוך הבא! :welcomeani:

אם אתה רוצה משהו מסוים רק תשאל ונשמח לעזור!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

זה באמת יעזור לי ואני צריך לדעת משהו על חלקי המחשב לפני שאני מתחיל במודינג ?

ואני גם צריך לדעת מאיפה קונים את כל הלדים והאלה ומה שצריך ?

ושוב תודה רבה.

פורסם

הכי טוב אם תקרא את המדריכים , ולאחר מכן תחזור עם שאלות ספציפיות.

אני מאמין שזה הכי יעזור.

בנוגע ללדים וכו': תוכל למצוא כמעט בכל החנויות מחשבים ברשת :)

פורסם

רצוי שתכיר את החלקי המחשב לפני שתתחיל במודינג...

אחרת תמצא את עצמך עם מחשב מפורק ושום רעיון לאיך להרכיב אותו, או יותר גרוע, עם חלקים שמורכבים לא נכון ואז...  :-X

בקשר לאיפה לקנות רכיבים, אתה יכול להריץ חיפוש בפורום, כבר כתבו בדיוק איפה אפשר למצוא כל דבר.

בכל מקרה, אם תגיד לנו חלק ספציפי שאתה רוצה לקנות, אז נוכל לעזור לך יותר.

אם הזכרת לדים, אז אותם בד"כ אפשר לקנות בכל חנות אלקטרוניקה שכונתית, ובכמויות קטנות, זה גם הכי נוח.

אה ו, ברוך הבא...  ;D

פורסם

על כל שאלותיך יכולת לקבל תשובה ע"י חיפוש קצר ולא עצלני בפורום וברחבי האתר.

בנוסף - כותרת הת'ראד איננה עניינית אינפורמטיבית או למעשה כמעט כל דבר אחר בניגוד לחוקי הפורום.

הפורום לא יכול להיות ולא יהיה מקצועי אם על כל דבר נחזור כ-100 עד 120 פעם. כך למעשה נחזור כל הזמן על אותם נושאים ולמעשה לעולם לא נשנה/נעלה את רמתו.

הת'ראד ננעל מכיוון שהתשובות לשאלותיך כבר קיימות.

ובטון אחר :

כולי תקווה כי ברצונך להפוך למשתמש מועיל שגם מפיק תועלת מן הפורום. אם אכן זהו רצונך קרא קצת מן הת'ראדים שבראש הפורום, בצע חיפוש לנושאים המעניינים אותך וכשיש לך שאלות ספציפיות או ידע לתרום לדיונים הרגש חופשי לעשות זאת...

בהצלחה... וברוך הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים