פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים לי יש XFX 6800 הרגיל יש סיכוי שהוא יפתח לי ומשיהו יכול לתת קישור לתוכנה ישר שזה מוריד מאתר תודה ותוכנה שמראה טמפ של כרטיס המסך אני חדש כדי לנסות או עדיף שלו
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר RivaTuner 2.0 RC 15.2 + Patch Scripts דרך הדרייבר אפשר להציג טמפ',כדי להכנס לControl Panel של הדרייבר תנווט כך:Right click on desktop>>>Properties>>>Setting>>>Advanced>>>GeForce 6800 שאתה נמצא בדרייבר כנס ל Temp' Settingsושם יוצגו הטמפ'.כעיקרון אין לך מה להפסיד מפתיחת צ'ע...אם הם לא עובדים אתה פשוט סוגר אותם.(פתיחת צ'ע בעיקרון מבטל את האחריות אבל אתה יכול לסגור אותם ואז אף אחד לא יכול לדעת אם פתחת אותם או לא)
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים איך אני ידע אם הצינורות עודבים או לא אין לי תתוכנה הזאת שבודקת ביצועים ומישהו יכול להביא תוכנה לOC לכרטיס מסך שלי תודה
פורסם 2004 בדצמבר 1820 שנים מחבר תסמן את מה שכתוב לגביו yes בקטגוריה 'HW masked'[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים פששששש קטלני אני פתחתי אצלי את הצינורות ב6800 שלי והתוצאה ב3DMARK05 הייתה 3900 ולפני זה היה 3,419 :yelclap: :xyxthumbs: אבל התקנתי גם דרייברים חדשים 75.90 שזה באטא והוא הראה לי דברים כאלה בבדיקה אז אני לא יודע אם זה בגלל הדרייברים או הפתיחה של הצינורות :s05: בעיקרון יפהמ אוד זה עוזר
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים :yelclap: אתה סוס איך ישבת על המאמר הזה טוב מאוד שאתה משקיע ותגידו לי איך אני רואה אם אני יכול לפתוח את הכרטיס גם בתוכנה ריבה טיונר ?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים למה להקפיץ נושא של לפני חצי שנה?תעשה חיפוש בפורום כי שאלו כבר הרבה פעמים פה וזה גם תלוי באיזה כרטיס אתה משתמש
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים PuMbA, אם אני לא טועה כרגע צברת את האזהרה ה3 נגדך (תבין לבד את התוצאות), על הקפצה מיותרת של דיון ישן.הדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.