פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה שמצריכה שימוש אינטנסיבי בHDD המחשב נתקע ולעיתים אף קורסשקלתי שזה הHDD אבל אני לא בטוחאבל עכשיו שמתי לב שהספק לא מוציא אוויר עכשיו אני חושב שהעובדה שהספק הוא 300W ג'נרי וישן (P3 בן 4)האם זאת הבעיה או שאולי זה משהוא אחראם זה הספק אז זה כלום , ג'נרי חדש לא עולה כלוםזקוק לדעתכם
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים אם לא יוצא אוויר מהספק כניראה המאורר שבק חיים או שהאבק על הכנפיים של המאורר גורם לו להיות איטי..לפני שאתה קונה ספק חדש פשוט תפתח את הספק שלך (בזהירות כי גם שהספק מנותק מהחשמל אתה עדיין יכול להתשמל מהקבלים) ותבדוק מה קורה אם המאורר ובמקרה שהמאורר שבק חיים אתה תמיד יכול לשים מאורר חדש. אבל אם אתה מתכוון לקנות ספק חדש למה לקנות גינרי? תשקיע קצת ותקנה ספק של חברה טובה ותיהיה שקט. אתה לא צריך ספק ב250+ שקל למחשב כזה אבל הHEC 300 יספיק לך .
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים ב380 יש ספק מאוד חזק של HEC.. של 475 WATTאבל באמת תבדוק אם המאוורר מת או שהספק גוסס...
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים מחבר יש מצב שאולי הוא פשוט חלש מדי?יש לי CD,CDRW,2HDDאם אני קונה אני קונה ג'נרי זולאני מוכר בכל מקרה את המחשב בעוד חודש
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים אז בטח שהוא לא סוחב(עצה אישית אל תקנה ג'נרי זול תקנה את מה שאמרתי... אל תעשה אותה טעות שאני עשיתי!)
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים ספק ג'נרי בהחלט מחזיק מערכת של פנטיום 3..אל תגזימו כי עוד בתקופה ההיא היו רק ג'נרים. אני מאמין שזה בעיה של המאוורר, תבדוקתבדוק גם טמפרטורות של רכיבים, זה גם יכול לגרום לתקיעות
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים לא כדאי להשאיר את המחשב דולק בזמן שהספק במצב כזה ,אם תשאיר אותו ללא מאורר לזמן ממושך הוא ישרף וגם עלול לשרוף חלקים אחרים בדרךתשמן את המאורר לפני המדריך - http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoil
פורסם 2004 בדצמבר 1621 שנים מחבר כרגע בא אלי הספק החדשגאנרי 500W, זה מה ישיש מהוא מיוחד שאני צריך לדעת לפני הפירוק וההכנסה החדשה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.