פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים יש לי מסך LG FLATRON 775FT שעובד כבר שנתיים בלי בעיות, פתאום 5 שעות אחרי שחיברתי אליו מחשב חדש הוא נכבה ולא נדלק, כמו כן הרחתי ריח של פלסטיק שרוף שעולה מהמסך. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין שהמסך לא מחובר לחשמל דרך המחשב אלה ישירות למפצל החשמל. גם לא נראה לי שיש קשר בין זה שחיברתי אותו למחשב חדש
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים יכול להיות שהספק של המחשב דפוק והוא העביר זרם לא נכון למסך יש לי מסך כזה והיה לי ספק מחשמל שגרם לכל המחשב להיות מחשמל
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים לי יש את ה776FM כבר ש3 שנים ולפני שבוע הוא גם נשרף ככה סתם. אני עובד במחשב פתאום אני שומע רעשים כאלה של זרמים בתוך המסך לפני שאני מספיק לעשות משהו הוא נשרף, אין תמונה. עכשיו בתיקון
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים אני מאוד מרוצה מהמסכים של אלגי לא נראה לי שזה בגלל החברה יש משהוא לא טוב בחשמל/ספק אצלכם או פשוט חוסר מזל אני שונא שזה קורה לי
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים מחבר לא יכול להיות שזה הספק בגלל שהמסך לא היה מחובר לספק, וגם אם כן זה ספק חדש חדש של TT420W דיי איכותי. מה שכן , נראה לי שזה באמת בעיה בשקע החשמלי או בחשמל בבית. מפחיד.
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים אה. אז זה מה שקרה לי ליפני שנה עם סידירום של LG.זו יכולה ליהיות הסיבה היחידה.כי יש לי פלאטרון של LGוהוא עובד מצויין
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים חבר'ה חשוב מאוד אל פסק לקראת החורף. ככה תוכלו לכבות את המערכת בצורה מסודרת שיש הפסקת חשמל ובעיות מתחים יפסקו.
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים אם אתה לא עושה מחקרים ורושם שעות על המחשב ופוחד שמידע יעלם אל פסק לא משתלם אלא מייצב מתח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.