פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים שלום התקנתי דום 3 הוא עובד מצויין רק יש לי בעיה והיא שהמסך שלי קצת ישן ודפוק ובמשחקים וקבצי וידאו רואים הכל חשוך אז כדי לתקן את זה שיניתי בדרייבר של הכרטיס מסך שלי (חתימה) שבתצוגת תלת מימד הבהירות תהיה יותר מהרגיל (80%+) וככה המשחקים לא יהיו חשוכים, זה עובד בכל המשחקים אפילו בחדשים כמואנדרגראונד 2 אבל בדום זה לא עוזר ועדיין הכל חשוך גם אחרי ששניתי את הבהירות למקסימום במשחק עצמו. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות???
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר המסך שלך בסדר גמור.. פשוט ככה המשחק איזה ליצן ניסית לשנות דרך המשחק עצמו?(לעלות עד הסוף) זה עד הסוף ועדיין חשוך
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים תתרגל, כל השלבים במשחק הזה ככה... וזה מבאס תתחת !! בגלל זה אני מעדיף HL2 או FAR CRY
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים מחבר אני עוד פעם אומר אני יודע שהמשחק דיי חשוך אבל אצלי זה יותר מהרגיל כי יש לי בעיה במסך ואני משנה בהגדרות צבע של הדרייבר שהביברות תהיה יותר מהרגיל ובכל המשחקים זה טוב רק בדום לא
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים יש איזה טריינר שמאפשר פנס ונשק באותו זמן. תוריד אותו וחווית המשחק תשתפר פלאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.