עבור לתוכן

תוכנה לעריכת DVD?

Featured Replies

פורסם

באיזה תוכנה אתם משתמשים לעריכת DVD?

אני משתמש ב DVDMAESTRO - הישנה - אבל מאוד מרוצה ממנה.

חשבתי לחפש תוכנה חדשה.

אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד.

כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך.

ניסתי את DVDLAB PRO - אבל לא אהבתי את איך שהיא עושה כתוביות ולא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW עם קול.

ניסיתי את SONIC DVD PRODUCER 5 וגם לא אהבתי.

הצעות?

פורסם

דווקא ה dvdlab pro תוכנה דיי טובה,לקחתי דיוידי שיש לי בבית (NTSC),הורדתי תרגום בעברית,והוספתי את התרגום ממש ללא בעיות (אתה יכול להגדיר את גודל הפונט והצורה שלו).

פורסם

היי,

תגיד לי מה המטרה שלך, מה ש"תכלס" הסופי שאתה רוצה ואני ימליץ לך...

תגיד לי גם את אתה מעדיף תוכנה ידידותית אך פשוטה, או "סינית" ומקצועית...

פורסם
  • מחבר

אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד.

כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך.

הבעיה היחידה ב DVDMAESTRO שאני לא מצליח להכניס רשימת CHAPTER POINTS ב - NTSC עם DROPFRAME. - ואז אני צריך להכניס את ה CHAPTER POINTS ידנית - ב PAL אין בעיה.

ב DVDLAB - צריך עם כל שינוי לכתוביות - לעשות COMPILE מחדש לכתוביות - ובנוסף היא לא תומכת בכתוביות BOLD ו ITALICS.

לא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW ב DVDLAB PRO כך שיש סימולציה של ה DVD בתוספת קול וכתוביות.

לא - אני לא מעונין בסינית כדוגמאת SCENARIST.

פורסם

נסה את :

ulead workshop 2 , כולל העדכון ל 2.5

או את :

adobe encore dvd1.5 , שהאמת תיהיה מלך קשה בהתחלה, אבל היא עושה הכל.

פורסם
  • מחבר

ADOBE ENCORE לא תומכת ב AC3 5.1 לידעתי.

לגבי - ulead workshop 2 - ניסיתי בעבר - ולזכרוני היא קצת כבדה ואינה גמישה כמו DVDMAESTRO - היא קצת על הצד הפשוט - לא?

אני לא מחפש תוכנה עם ENCODERS מובנים מאחר ואני מקודד את הוודיאו ו אודיו בנפרד ב CCE ו SOFTENCODE.

פורסם

זה לא קשור.

תוכנות עם מקודד לא אומר שהם יקודדו לך את הסרט שוב.

אם הקובץ שלך מקודד לרמה מסויימת של BITRATE מסויים, ובתוכנה אתה שם את אותו רמה של BUTRATE התוכנה לא תקודד לך שוב.

לדוגמא , הקובץ מקודד ל 8000 RATE, ובתוכנה כיוונת ל 8000 (המקסימום שהיא יכולה), היא לא תקודד לך את הקובץ, והיא ישר תתחיל להכין את התפריט ותצרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים