פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים אני רוצה ללכת עם כמה חברים (כולנו מהצפון) לתערוכת הצילום בתל אביב, והחלטנו שאם אנחנו כבר שם לקפוץ גם לX-CITE, ולGAME ON אם היא עדיין קיימת..הבעייה שאני לא מוצא שום דבר על זה בעיתון או באינטרנט.. אז השאלה אם היא עדיין פעילה בכלל?ואם כן מישהו יודע איפה, מתי, ואולי אם יש לה אתר או משהו?תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים לפי דעתי היא נמשכת עד סוף חנוכה ואז זהו.אתם גם יכולים לפרט למה היא חרא ? לפי מה שהבנתי יש שם את כל המשחקים הקלאסים משנות ה80 שגדלתי (ואני מניח שעוד כמה פה) עליהם, האם זה כי יש הרבה תור בדרך למשחקים ? או יותר מדי ילדים קטנים ? תפרטו...
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מוזר אם אני זוכר נכון ראיתי פרסומת לזה לפני יום יומיים (או אולי היום? ). הייתי מציע לשמוע עוד דברים. וזה אכן חרא אם מה ששמעתי נכון. ואם היא לא תסגר, לוקחים את הכיתה שלי אחרי חנוכה לשם. ווירד.
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים עד סוף דצמברלוקחים את הכיתה שלי לשםיאללה 30שקל ולא ללמוד וזה יוצא ביום שאני לומד 8שעותלמה לא
פורסם 2004 בדצמבר 1120 שנים זה מסריח היעקר רואים שם הילו מקס פיין 2 והלף לייף 2 בסוף זה חרא משחקים שסבא שלי שיחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.