פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמלעכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה...קיצר הייתי בטוח שזה המאווררוניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב...עכשיו זה בלי מאוורריש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים לא!תחזיר את המאוור מהר ליפני שכל החלקים ישרפו!זה שהמאוור עושה רעשים זה אומר שיש בו אבק.ראה מדריך לניקוי אבק ממאוורים. (כאן,ב HWzone)אבל אם תשאיר אותו בלי מאוור החלקים יתחילו להיתחמם,וילכו לך החלקים.
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים לפני שאתם סתם מלחיצים אותו - אם המאוורר שניתקת זה "סתם" מאוורר(לא מאוורר שעל המעבד , כרטיס מסך וכד') אז זה בסדר.למרות שעדיף יהיה לעשות מה שהציעו לך מעליי , תנקה את המאוורר מאבק ואם צריך תשמן אותו.
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים מחבר >ודה רבה ניקיתי והסתדרתיאבל יש לי עוד שאלה אני יכול במארז עצמו לעשות עוד מקום למאוורר??והשאלה איך????
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים יכול להיות שיש לך כבר עכשיו עוד מקום למאורר במארזואם לא זה לא סיפור גדול אם אתה קצת יצירתי אתה יכול ליצור בעצמך חור למאורר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.