עבור לתוכן

שימוש במחשב נייד - מסוכן לפוריות

Featured Replies

פורסם

מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע

אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה......

למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה..........

סתם סתם הכל באהבה

פורסם
:nixweiss:
פורסם

שמעתי על זה מזמן אבל כאילו מי יחשוב על זה ברגע שהוא יחזיק את המחשב על הברכיים שלו?? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שישים מדבקה על הברך

"לא לשים את המחשב על הברכיים אם אתה רוצה ילדים"

פורסם

עכשיו יתחיל מירוץ ליצירת מחשב נייד הפולט מינימום טמפ'! חברות שונות תוכלנה להשתמש באייטם הזה כפרסומת לניידים... אבל רגע, המירוץ הזה כבר קיים, לא?

פורסם

והעיקר אני מדליק נרות על הרגליים פאק לא יהו לי ידלים :pissed:

פורסם

זה עניין די ידוע, אני לא מבין למה רק עכשיו זה מתפרסם כל כך. בכל אופן, אני שם את המחשב הנייד על הברכיים לעיתים רחוקות מאוד.

פורסם

והעיקר אני מדליק  נרות על הרגליים פאק לא יהו לי ידלים  :pissed:

:o:screwy:

ד"א, כבר היו מקרים של אנשים שקיבלו כוויות כתוצאה משימוש ממושך במחשב נישא על הברכיים - הראו את זה בטקטיוי כשהם עשו סקירה של מוצרים שאמורים לקרר את האזור...

בכל מקרה, זה לא קצת מחטיא את המטרה של מחשב-חיק (LAP-top)?

פורסם

מעניין. אז כנראה שאני אפסיק לשים אותו על הברכיים כי המחשב שלי באמת ממש מתחמם.. לא נורא, זה רק לעתים רחוקות ככה (או בשיעורי מעבדה). ודרך אגב, בקשר לתגובה של Rule The PC על חנונים/משתמשי מחשב נייד ובחורות - יש לי חברה כבר שנה וחצי, שזה הרבה יותר גם מהממוצע של המאגניבים. ::)

פורסם

ואני לא שם את המחשב על הברכיים.. אז מצידי שיהיה על 70 מעלות מנוחכה, כל עוד המקלדת קרה והוא בביצועים מקסימלים והוא לא נהרס אז שיהיה לו בסבבה.

פורסם

אפשר פשוט לכוון מאורר לאזור הביצים

פורסם

או אולי קירור מים?

פורסם

עכשיו יתחיל מירוץ ליצירת מחשב נייד הפולט מינימום טמפ'! חברות שונות תוכלנה להשתמש באייטם הזה כפרסומת לניידים... אבל רגע, המירוץ הזה כבר קיים, לא?

לפותח הדיון -

1) אומרים אשכים ולא ביצים.. אנחנו לא תרנגולות!

2) חנונים אחותך! מה שאתה עדיין לא עשית אני כבר שכחתי....

3) פלאפון יותר גרוע כי הוא פולט קרינה אלקטרומגנית בגלים ארוכים - קרינה מחממת. אם תשים את הפלאפון שלך בכיס [לא חשוב באיזה מצב רק שיהיה דלוק] אז הקרינה תוך שנה תהרוס לך את האשכים ותגרום נזק בלתי הפיך ! [לפחות עד שימציאו אשכים חלופיים].

לזה שציטטתי אותו -

כן! תאר לך את זה - האבא יושב לו בחדר משרדי שקט ועם כוס קפה חמה שיוצאים ממנה אדים. התמונות על הקיר יוקרתיות וגם יש חוזים ממוסגרים ופרסים שם. חלון ענק המשקיף על ה"דאון טאון" ויש גם עציץ על השולחן המשרדי. האיש עובד על המחשב כשהמחשב על הרגליים שלי כשהוא בשכיבה על הספה הקטנה לאורחים שיש לו שם. לפתע המזכירה מצלצלת ואומרת שהגיעו אורחים. לאחר כמה שניות שלושה ילדים קטנים וחמודים נכנסים אל המשרד ומחבקים את האבא. לאחר עוד מספר שניות האמא עומדת בכניסה של הדלת עם חצי פרצוף מאחורי הדלת וחצי פרצוף בפתח הדלת כשהיא מחייכת, צוחקת ומאושרת מהחיים שלה עם בעלה ועם הילדים. האבא מניח את המחשב הנייד בצד ומרים את ילדיו. לאחר כמה שניות המסך מתחיל להשחיר ולפתע נראות הכתוביות "LG, למשפחה רחבה ושמחה" ולאחר מכן צחוק חמוד של ילד קטן ויאללה לפרסומת הבאה...

פורסם

צריך לשים לו קירור גז :lol:

פורסם

אל תדאגו הבייצים שלנו מתכווננות לפי הצורך אם קר להם הם מתכווצות ונצמדות לגוף שהוא חם יותר, ואם חם להם הם השק מתדלדל והם מתרחקות.

אם אני לא טועה הבייצים הם בטמפרטורה של 34 מעלות אז בגלל זה הם לא בתוך הגוף שלנו (37 מעלות) והם תלויות בשק מתכוונן בחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים