עבור לתוכן

איפה יש בארץ 6800GT 256MB?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות דחוף את הכרטיס הנל אבל מחפש לקנות אותו כמה שיותר זול ובעוד שהמחירים נעים בטווחים של כ 1000 שח זה קצת בעיה..

ראיתי אותו בפנדה מתוצרת PNY ב 2250 שח אבל לא ברור אם יש להם במלאי... למישהי יש רעיון איפה עוד יש 6800GT במחירים באזור הזה?

(ולא 2500 זה לא באזור הזה...) פחות קריטי לי של איזה יצרן אלא יותר קריטי שיהיה 256MB ושיהיה 6800GT ולא רגיל...

אשמח לשמוע מכל מי שיש לו רעיון כלשהו :)

פורסם

החנות היחידה שכמעט בטוח שיהיה בה זה KSP, מבחינת גודל היא החנות הגדולה בארץ, איזה 7 סניפים :alcoholic: בטוח שבאחד מהם יהיה כרטיס אז גם אם לא יהיה בסניף הקרוב אליך, הוא יגיע לשמה למוחרת. אבל מבחינת שירות ואחריות הם לא בדיוק הבחירה הממולצת, אתה יכול לנסות גם בZAP לבדוק איזה באיזה חנויות יש אותו בהספק מידי.

פורסם

דווקא KSP יש להם מלאי ממש מצומצם ולכן לא נראה לי הכרטיס יגיע למחרת........

וגם לא שמעתי על אנשים מתלוננים על השירות שלהם

ותגיד מה זה המספר תגובות שלך?

פורסם

לKSP יש מלאי גדול יותר מלכל שאר החנויות זה מה שבטוח, ואין לי שמץ בקשר למונה  :nixweiss:

עריכה: חחח חזר לקדמותו לא יודע למה זה היה leet :)

פורסם
  • מחבר

מה הבבעיה במספר התגובות? :)

לגבי KSP לא חשבתי לבדוק שם תאמת :) בוא נגיד את זה ככה הכרטיס לא דחוף לי שיהיה מחר אבל נגיד דחוף לי שיהיה בתוך שבועיים - 3 לכל היותר משהו כזה...

עכשיו כשניסחתי את עצמי טוב יותר מה לגבי המקומות שיש בהם את המחיר הטוב ביותר לנושא? (ושירות אני מקווה לא להזדקק לו :) )

אגב אני צריך כרטיס AGP לא PCIE

פורסם

במקום 1139 היה רשום leet :)

וכל חנות בארץ תשיג לך תכרטיס תוך שבועיים שלוש, בקשר לשירות לי לא היו בעיות עם פנדה, תמיד קיבלתי שירות טוב יעיל ואדיב, אבל יש אנשים שמספרים זוועות עליהם, אני לא חושב שתמצא חנות שלא תשמע זוועה כזאת או אחרת עליה.

פורסם

צודק, לכולם יש היסטוריה של שירות פחות או יותר טוב

אני ממליץ שתבחר חנות שקל להגיע אליה כי תמיד קיימת האפשרות שתצטרך ללכת אליהם כמה פעמים

פורסם

מסכים עם רד אוקטובר.

KSP הם דיי מומלצים (לדעתי), הם זולים, יש להם סניפים בהרבה מקומות ויש להם מלאי גדול, אבל אני חושב שאין להם GF6800GT במלאי, שמעתי גם סיפורים שהם עושים קצת בעיות עם אחריות.

דוגמה: 1337 = leet (או l33t), זה איסטר אג :silly:

פורסם
  • מחבר

ואיך EVGA נחשבים טובים או לא?

של מי בכלל הכרטיס מומלץ... ושל מי לא? (אני מעדיף לא לשמוע תגובות סטייל לא מומלץ NONAME)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים