עבור לתוכן

צריך מחשב עבור פסיכולוגית שיעמוד בדרישות של "מכבי" שירותי בריאות, עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

ובכן, אני חייב לומר לכם שמי שכתב את המסמך הזה עם הדרישות הוא זיין שכל לא קטן, וסתם ניפח את המסמך כדי שהבוס שלו יחשוב שהוא מה-זה-חשוב כנראה, כי ככה זה נראה.

אז ככה, הוא כתב פה כל מיני שטויות - כמו 256 זיכרון פנימי, שלא ממש נראה לי נחוץ, אם כי אני חושב להיענות לדרישה הזאת כדי לא להסתבך. מה שמוזר אבל זה שהוא כותב שאפשר Pentium III או יותר, שזה מעבד די חלש - אז למה נחוצים לו 256 RAM?

בקיצור, מה שצריך זה ככה:

מחשב לעבודה משרדית בלבד - אין דרישה למעבד חזק

כמות זיכרון שתאפשר עבודה ללא בעיות - המחשב לא אמור להריץ אפליקציות מורכבות - חוץ מהתוכנה הזו של הרופאים במכבי, אבל נראה לי שזה בכלל בדוס.. לא?

מסך 15" ומעלה, משהו שלא יראה מכוער פחד כדי לא להפחיד את המטופלים אבל גם ממש לא צריך להרשים אותם (יעני, לא להוציא מאות שקלים על חתיכת פלסטיק שנראית היי-טקית)

צורב

קורא כרטיסים מגנטי (זה כבר יש חינם).

בקיצור - מחשב שמספיק כדי להריץ בכבוד את התוכנה של מכבי, שהיא לא ממש כבדה. משהו זול, אמין וטוב.

Vega

דרך אגב, רציתי לשאול בלי קשר - אם אני קונה, נניח, שלושה מחשבים - זה יכול לתת לי קלף מיקוח על חנויות כדי להוריד את המחיר בהרבה?

פורסם

אולי יעגלו לך תמחיר למטה ב-200 שח, אל תצפה ליותר מזה.

והאמת לא הבנתי מה הפואנטה של התרד... תביא תקציב מוגדר לכל מחשב ונבנה לך.

בעיקרון המחשבים של הקופות חולים בסיסיים ביותר אז כמעט כ מפרט יהיה מעל ומעבר.

פורסם

אתה צריך לוח אם וכרטיס מסך מובנה בצ'יפסט כמו הסדרות של אינטל שנגמרות באות G או של Ati עם צ'יפסט 9100

מעבד סלרון

אם אתה קונה 3 מחשבים זה יכול להוזיל לך בקניה בחנות במשא ומתן ישיר מול המוכר, כדאי שתכניס לעסקה גם נושא של שירות.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא: כמה שפחות. מחשב שיהיה בו כמה שיותר רכיבים מובנים - לעבודה משרדית בלבד, אין שום צורך במשחקים או כל דבר דומה, אם כי אני רוצה שהוא יעמוד בקריטריונים שציינתי בהודעה הראשונה.

ואם אתם מתעקשים על אומדן עבור תקציב: 1500/2000 שקל, לא צריך להיות יותר מזה. ד"א, גם צריך מסך אחד וזהו.

תודה!

פורסם

כל מחשב שתקנה עכשיו יהיה overkill רציני..

תנסה להשיג (לקנות מלוחות יד שניה \ לקחת מחבר ?) מחשב ישן מבוסס פנטיום 2\3..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים