עבור לתוכן

בניינים בת"א / אייפוד מהמפגש + 1

Featured Replies

פורסם

צולם היום במפגש פורום :smile1:, מצאתי זמן בין לבין לצלם את התמונות הבאות :

Kiria.jpg

Buildings.jpg

שגיא, לא להרוג אותי :biggrinangelA: , אימצתי את התמונה שלך ;) פשוט התלהבתי מהרעיון והייתי בסביבה, אל למה לא :)

LightSpeed.jpg

------------

צולם במהלך הארוחה שלנו ב-M...

iPod_PW.jpg

iPod_PW2.jpg

---------------

לאחר יום ארוך,

מחכים לאוטובוס שייקח אותנו הבייתה. (או הסעה במקרה שלי...)

WaitingForBus.jpg

לצערי הסוללה התרוקנה בדיוק אחרי שצילמתי את התמונה הזו אז לא יוכלתי לצלם שוב (אני יודע שהאדם בתמונה נמרח מעט אבל זה לא שאני יכול לבקש ממנו "אל תזוז רגע" ::) וגם אין סוללה :s07: )

6 תמונות מספיק אני חושב :)

(אני יודע שאמרתי לא להפציץ בתמונות בנושא אחד אבל חצי מזה מהמפגש..אז.....sorry :nixweiss: )

סופ"ש נעים לכולם. 8)

פורסם

איפה צילמת את הבניין השני?

פורסם
  • מחבר

1 ק"מ מעזריאלי במקום X ::)

אתה יודע איפה, אז למה לשאול ;)

פורסם

יפה האבתי את התמונה מהגשר רק חבל שמכוניות יצאו מרוחות אפשר לקתן את זה קת בפוטושופ נראה לי

פורסם
  • מחבר

לא הייתה לי כל כוונה לצלם מכוניות אלא דווקא את ה-Trails שהאורות הקדמיים שלהם משאירים במשך חשיפה ארוכה (5 שניות).

כך שאין צורך לתקן כלום :P יצא פרפקט :silly:

פורסם

צלם אתה!!

ואי יצאו תמונות ממש יפות.

פורסם

OMFG

יצירת אומנות.כמה יעלה לי שתדפיס לי הדפסה של התמונה השלישית על דף של 2 מטר גובה+ מסגרת?

מדהים!

פורסם

איפה צילמת את הבניין השני?

מצטרף לשאלה...

אה ו, גנב themes שכמותך :P

פורסם

דני, אני עדיין טוען שהA75 שלי הייתה מוציאה תמונות יותר טובות :silly:

פורסם

הכי מדהים לראות את דני מתקתק עם האצבע את כל ההגדרות הידניות שבמצלמה בנונשאלטיות בלי למצמץ.

תותח או לא? ;)

והתמונות יפות מאד.

פורסם

Chevy הייתי בטוח שלא באת ונורא התבאסתי :( איך לא אמרת שלום ?! אגב אני חייב להודות שבתמונה של תחנת הרכבת התמונה של שגיא טעימה יותר :cool2:

וגם החכמים הגדולים מהוד השרון בעלי השיער הבהיר עם מצלמת הפוג'י (לא נזכיר שמות!) צילמו סדרת מצלמות קנון לדורות ........ אחרייייייייייי שאני הלכתי! ואני היחיד בעל a95 :bash:

אם בענייני בניינים ומגדלים עסקינן:

IMG_0362.jpg

פורסם

ילדים קטנים שלי, מפגש הבא נביא תאולימפוס :P

סתם אבל שבי כל הכבוד על השליטה המדהימה במצלמה, מעניין אילו פלאים תצליח להוציא מהאולימפוס...

פורסם

אהבתי את הסט פשוט תמונות נהדרות, ואני עדיין לא מצליח להשיג תמונת פאנינג מוצלחת אחת :'(

פורסם

הראשונה נהדרת, Chevy...

אסף, זווית מעניינת... רצוי שתתחיל קצת יותר להתפרע עם ה A95 ש'ך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים