פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים צולם היום במפגש פורום , מצאתי זמן בין לבין לצלם את התמונות הבאות : שגיא, לא להרוג אותי , אימצתי את התמונה שלך פשוט התלהבתי מהרעיון והייתי בסביבה, אל למה לא ------------ צולם במהלך הארוחה שלנו ב-M... --------------- לאחר יום ארוך, מחכים לאוטובוס שייקח אותנו הבייתה. (או הסעה במקרה שלי...) לצערי הסוללה התרוקנה בדיוק אחרי שצילמתי את התמונה הזו אז לא יוכלתי לצלם שוב (אני יודע שהאדם בתמונה נמרח מעט אבל זה לא שאני יכול לבקש ממנו "אל תזוז רגע" : וגם אין סוללה ) 6 תמונות מספיק אני חושב (אני יודע שאמרתי לא להפציץ בתמונות בנושא אחד אבל חצי מזה מהמפגש..אז.....sorry ) סופ"ש נעים לכולם. 8)
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים יפה האבתי את התמונה מהגשר רק חבל שמכוניות יצאו מרוחות אפשר לקתן את זה קת בפוטושופ נראה לי
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר לא הייתה לי כל כוונה לצלם מכוניות אלא דווקא את ה-Trails שהאורות הקדמיים שלהם משאירים במשך חשיפה ארוכה (5 שניות). כך שאין צורך לתקן כלום יצא פרפקט
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים OMFGיצירת אומנות.כמה יעלה לי שתדפיס לי הדפסה של התמונה השלישית על דף של 2 מטר גובה+ מסגרת?מדהים!
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים הכי מדהים לראות את דני מתקתק עם האצבע את כל ההגדרות הידניות שבמצלמה בנונשאלטיות בלי למצמץ. תותח או לא? והתמונות יפות מאד.
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים Chevy הייתי בטוח שלא באת ונורא התבאסתי איך לא אמרת שלום ?! אגב אני חייב להודות שבתמונה של תחנת הרכבת התמונה של שגיא טעימה יותר וגם החכמים הגדולים מהוד השרון בעלי השיער הבהיר עם מצלמת הפוג'י (לא נזכיר שמות!) צילמו סדרת מצלמות קנון לדורות ........ אחרייייייייייי שאני הלכתי! ואני היחיד בעל a95 אם בענייני בניינים ומגדלים עסקינן:
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים ילדים קטנים שלי, מפגש הבא נביא תאולימפוס סתם אבל שבי כל הכבוד על השליטה המדהימה במצלמה, מעניין אילו פלאים תצליח להוציא מהאולימפוס...
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים אהבתי את הסט פשוט תמונות נהדרות, ואני עדיין לא מצליח להשיג תמונת פאנינג מוצלחת אחת :'(
פורסם 2004 בדצמבר 1221 שנים הראשונה נהדרת, Chevy...אסף, זווית מעניינת... רצוי שתתחיל קצת יותר להתפרע עם ה A95 ש'ך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.