עבור לתוכן

סלרון שעושה רעשים מוזרים

Featured Replies

פורסם

יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה

פורסם

שנה לכותרת יותר אינפורמטיבית שתתאר בקצרה את הבעיה ,דרך כפתור "עריכה"

הרעש יכול להגיע מ

1.מאוררים

2.דיסק קשיח

בעקרון תצטרך לפתוח תמארז ולהצמיד תאוזן כדי לגלות מאיפה בא הרעש

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

חוץ מזה רציתי לשאול בשביל מחשב חרא נגיד 2000 שקל לא כולל מסך במידה ולמחשב זה בא יומו

איזה מחשב כדאי ואני מבקש לא אבל בפירוש לא להזכיר את סלרון בתור אופציה לקנייה כי הוא חרא בצורה מחפירה

הוא נקנה לפני שלוש שנים הייתי אומר אפילו פחות והוא בקושי זז ונושם טוב אבל בשביל מחשב לסבתא שלי הוא המחשב

והיא חושבת שבגלל שבתקופה שהמחשב שלי היה מקולקל אני דפקתי אותו אז אולי יש דרך לקנות משהו משופר וזול בשביל סבתא שלי?

פורסם

לא אפשרי לבנות מפרט בסכום כזה עד כמה שאני יודע

אולי אתה לא מודע לכך אבל המעבד הוא לא הגורם היחיד המשפיע על ביצועי המחשב ,זה גם תלוי בזכרון וכמובן מערכת ההפעלה גם יכולה להשפיע אם מתקינים אחת כבדה על מחשב דל זכרון או אם מעבד די איטי

סלרון לא רע כמו שאתה מתאר אותו ואי אפשר להכליל את כל הסדרה רק בגלל מעבד אחד ועוד כזה איטי

פורסם

שמעת אותו,

תן את המפרט המלא של סבתך. (המחשב שלה,לא היא.)

פורסם
  • מחבר

המנורה האדומה של ההארד דיסק כל הזמן מהבהבת למרות שבזמן שאני כותב את זה עכשיו היא הפסיקה להבהב (מוזר)

פורסם

היא אמורה להבהב כל פעם שיש גישה לדיסק קשיח

כמה זכרון יש במחשב של סבתא שלך ואיזה מערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

128 me

פורסם

תודה גבר

חוץ מזה רציתי לשאול בשביל מחשב חרא נגיד 2000 שקל לא כולל מסך במידה ולמחשב זה בא יומו

איזה מחשב כדאי ואני מבקש לא אבל בפירוש לא להזכיר את סלרון בתור אופציה לקנייה כי הוא חרא בצורה מחפירה

הוא נקנה לפני שלוש שנים הייתי אומר אפילו פחות והוא בקושי זז ונושם טוב אבל בשביל מחשב לסבתא שלי הוא המחשב

והיא חושבת שבגלל שבתקופה שהמחשב שלי היה מקולקל אני דפקתי אותו אז אולי יש דרך לקנות משהו משופר וזול בשביל סבתא שלי?

דווקא ב2000 שקל אפשרי להרכיב משהו ללא מסך.

תפתח תרד במפרטי מחשב וינסו להרכיב לך משהו סביר ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים