פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים יש לסבתא שלי סלרון 700 וחוץ מהעובדה שהוא איטי ודפוק הוא גם נדפק פעמים רבות וכיום הוא עושה רעשים מוזרים (מווו )כזה כל המן מי שיכול לעזור לי למצוא את הבעיה שיגיב פה
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים שנה לכותרת יותר אינפורמטיבית שתתאר בקצרה את הבעיה ,דרך כפתור "עריכה" הרעש יכול להגיע מ1.מאוררים2.דיסק קשיחבעקרון תצטרך לפתוח תמארז ולהצמיד תאוזן כדי לגלות מאיפה בא הרעש
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר תודה גברחוץ מזה רציתי לשאול בשביל מחשב חרא נגיד 2000 שקל לא כולל מסך במידה ולמחשב זה בא יומו איזה מחשב כדאי ואני מבקש לא אבל בפירוש לא להזכיר את סלרון בתור אופציה לקנייה כי הוא חרא בצורה מחפירההוא נקנה לפני שלוש שנים הייתי אומר אפילו פחות והוא בקושי זז ונושם טוב אבל בשביל מחשב לסבתא שלי הוא המחשבוהיא חושבת שבגלל שבתקופה שהמחשב שלי היה מקולקל אני דפקתי אותו אז אולי יש דרך לקנות משהו משופר וזול בשביל סבתא שלי?
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים לא אפשרי לבנות מפרט בסכום כזה עד כמה שאני יודעאולי אתה לא מודע לכך אבל המעבד הוא לא הגורם היחיד המשפיע על ביצועי המחשב ,זה גם תלוי בזכרון וכמובן מערכת ההפעלה גם יכולה להשפיע אם מתקינים אחת כבדה על מחשב דל זכרון או אם מעבד די איטיסלרון לא רע כמו שאתה מתאר אותו ואי אפשר להכליל את כל הסדרה רק בגלל מעבד אחד ועוד כזה איטי
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים מחבר המנורה האדומה של ההארד דיסק כל הזמן מהבהבת למרות שבזמן שאני כותב את זה עכשיו היא הפסיקה להבהב (מוזר)
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים היא אמורה להבהב כל פעם שיש גישה לדיסק קשיחכמה זכרון יש במחשב של סבתא שלך ואיזה מערכת הפעלה?
פורסם 2004 בדצמבר 1121 שנים תודה גברחוץ מזה רציתי לשאול בשביל מחשב חרא נגיד 2000 שקל לא כולל מסך במידה ולמחשב זה בא יומו איזה מחשב כדאי ואני מבקש לא אבל בפירוש לא להזכיר את סלרון בתור אופציה לקנייה כי הוא חרא בצורה מחפירההוא נקנה לפני שלוש שנים הייתי אומר אפילו פחות והוא בקושי זז ונושם טוב אבל בשביל מחשב לסבתא שלי הוא המחשבוהיא חושבת שבגלל שבתקופה שהמחשב שלי היה מקולקל אני דפקתי אותו אז אולי יש דרך לקנות משהו משופר וזול בשביל סבתא שלי? דווקא ב2000 שקל אפשרי להרכיב משהו ללא מסך.תפתח תרד במפרטי מחשב וינסו להרכיב לך משהו סביר ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.