פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ואחרי כמה בדיקות הגעתי לשני המסכים האלו. איזה מסך משניהם עדיף? האם יש מסך יותר טוב ומשתלם משניהם? תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אתה יכול לראות אותם בבאג בדיזנגוף סנטרה BENQ מראה תמונה יותר טובה משמעותית(לדעתי) אבל אם אני זוכר הוא ללא DVI בניגוד ל 710TM אז זה גם דבר שיש להתחשב בו.אני מציע לך לבדוק את התצוגה בבאג(יש להם גם LG 1730 וכמה מאגים(לא שווים הרבה).
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר אתה יכול לראות אותם בבאג בדיזנגוף סנטר אני מציע לך לבדוק את התצוגה בבאג(יש להם גם LG 1730 וכמה מאגים(לא שווים הרבה). לא צריך להגזים , אני גר בכרמיאל (כן, לא כולם גרים בגוש-דן :). דיזנגוף זה לפחות שעתיים וחצי נסיעה מפה :auto: אבל גם כאן יש כמה חנויות שמראות מסכים כמו אופיס-דיפו ושקם אלקטריק. יש גם את עניין המחיר- BENQ עולה 1950 ש"ח והסמסונג עולה 2350 (בנועה), אבל במידה שהסמסונג יותר טוב בכמה פרמטרים אולי הוא עדיף. (?)
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים לא צריך להגזים , אני גר בכרמיאל (כן, לא כולם גרים בגוש-דן :). דיזנגוף זה לפחות שעתיים וחצי נסיעה מפה :auto: אבל גם כאן יש כמה חנויות שמראות מסכים כמו אופיס-דיפו ושקם אלקטריק. יש גם את עניין המחיר- BENQ עולה 1950 ש"ח והסמסונג עולה 2350 (בנועה), אבל במידה שהסמסונג יותר טוב בכמה פרמטרים אולי הוא עדיף. (?) פנה ל HOLY נדמה לי בהודעה פרטית הוא רכש אחד לא מזמן ואפילו לא טרח לכתוב ביקורת
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים לדעתי הסמסונג עדיף מבחינת מסכיםיש לו PIVOT ויש כאלה שזה חשוב להםאני גם מאמין יותר במסכים של מותג כמו סמסונג
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים כעקרון גם אני הייתי מעדיף סמסונג אבל בתצוגה התמונה ב BENQ היתה משמעותית יותר טובהיתכן כי פשוט כיוונו את ההגדרות ב BENQ בניגוד לאחרים אבל למה שיעשו זאת ?כדאי לראות בעיניים כי כשרואים את המסכים אחד ליד השני יש הבדלים.
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים אתם יודעים מה זוית הראיה בsamsung?אני יודע שב"בנקיו" היא: VHT 140ºh, 140ºv
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.