פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים הזמנתי מחשב חדש, ורציתי לדעת, איך מגדירים שיהיה רק כונן אחד (לדוגמא C) ולא שניים, שלושה וכו'.זה בהתקנת הווינדוס? בבניית המחשב עצמו? אני רוצה לדעת מה להגיד לפנדס.זה דיי דחוף.- תודה.
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים בהתקנת הוינדוסוסתם לידע כללי זה לא טוב רק מחיצה אחת כי מתי שיהיה צורך בפירמוט תאבד הרבה דברים חשוביםעדיף כמה מחיצות שתאחסן את הדברים החשובים בהם ואת הc להשאיר רק לתוכנות/מערכת הפעלה
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר בהתקנת הוינדוסוסתם לידע כללי זה לא טוב רק מחיצה אחת כי מתי שיהיה צורך בפירמוט תאבד הרבה דברים חשוביםעדיף כמה מחיצות שתאחסן את הדברים החשובים בהם ואת הc להשאיר רק לתוכנות/מערכת הפעלהאני מעדיף אחת או שתיים, יותר מקום ויותר סדר.לפי הטיעון שלך אני אקח שתי מחיצות.ומכיוון שזה בהתקנת הווינדוס, ואני קונה ללא. כלומר, אני מתקין את הווינדוס שלי בעצמי, אני מגדיר את המחיצות?
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים במידה וקנית דיסק קשיח אחד, יש לך אפשרות בחירה בין מחיצה אחד למספר מחיצותבהתקנת הוינדוס יש לך מסך יצירת כוננים (מחיצות, פרטישנים), במקום לעשות הוספת מחיצה אחת בגודל כל הכונן, אתה יוצר עוד ועוד מחיצות לפי בחירתך..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.