עבור לתוכן

פתיחת צ"ע ל6800nu - לא בPCIe

Featured Replies

פורסם

מסתבר שnVIDIA יצרה ליבה מיוחדת ל6800NU לאפיק PCIE, שמכילה 12 צ"ע בלבד. הליבה נקראת NV41 כנראה, ונגלתה בכרטיס 6800 של MSI שנשלח לביקורת באתר GAMEpc, כאשר הסוקרים קיבלו את הכרטיס, ורצו לבדוק מה מסתתר מתחת למנוע, הם הופתעו שמתחת לסינק, לא נמצאה ליבת הNV40+HSI AKA NV45 אלא ליבה חדשה ולא מוכרת.

NV45 - NV40+HSI

image.php?ImageId=55

?NV4

rev-msi6800pcie-chipSM.jpg

בעבר הועלו השארות שבשל תלות גשר הHSI והSLI בתכנות הASIC של הכרטיס, פתיחת הכרטיס עלולה ליצור בעיות לא קטנות, וישנו סיכוי לא קטן שבגללו nVIDIA בחרה בלסגור את הברז כדי למנוע בעיות לOEMים.

לינק לסיקור על המוטציה החדשה :)

http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=msi6800pcie&page=2

פורסם

הגיוני שיש כזה דבר כבר ב6800 של לידטק? כי לא משנה מה עשיתי הצינורות לא ניפתחים ביכלל לא שהם ניפתחים ויש בלאגנים :screwy:

פורסם

לא יכול להיות אם יש לך AGP

אתה יכול לבדוק את זה בריווהטיונר

פורסם

אויייייי נחמד יהיה 2 6800NU ב SLI....

ועוד לעשות להם OC

ועוד המחירים ירדו ....

נגיד יצעו זולים ב300 עכשיו

ואחר כך בעתיד לקנות איזה אחד ב 200 דולר יכול להיות שווה...

500 דולר שבאמת שווים את זה.

פורסם

לפי מה שהבנתי, כנראה שכרטיס שתקנה עכשיו וכרטיס שתקנה בעתיד (כלומר בסדרת יצור אחרת או משהו כזה) לא יהיו מתאימים לSLI.

אם ה500 דולר האלה באמת שווים את זה למה פשוט לא לקנות GF6800U וזהו? גם ככה הוא יספק את אותם הביצועים אם לא יותר.

פורסם

נגיד התקציב שלך עומד עכשיו על 300 דולר

ולא על 500 דולר....

1000 (200דולר) שקל זה הרבה כסף ....ואתה עושים כאילו זה כלום...

"אויי 200 דולר שטויות לכל אחד יש 200 דולר , מה זה מה אתה עני שאין לך 200 דולר לזרוק לכייף?" :nixweiss:

פורסם

אז לא יותר עדיף לקנות עכשיו כרטיס שנחשב לטוב מאוד ב250 דולר (RX800 R430) ובעתיד, במקום לקנות עוד GF6800NU, לקנות כרטיס אחר ב250 דולר עם תמיכה בSM מתקדם יותר ושהוא גם נחשב לטוב מאוד (כמו הRX800 R430 כיום), במקום לזרוק כסף על עוד GF6800NU שאפילו בSLI אולי לא יביא ביצועים כמו הכרטיס שתקנה, וגם שתומך בSM ישן יותר? :smile1:

פורסם

זה בדיוק מה שאני טוען!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

סוף סוף

חחחחחחחחחח

אבל עוד מעט דוגמא יבוא וירד עלינו יגיד לנו שאנחנו מפרגים

ושרק עניים עושים את זה.

:lol:

פורסם

לי יש 350 דולר לזורק בכיף שאני שומר אותם לקנות כרטיס חדש ה9800 שלי ימות אבל הוא עדין צעיר :D

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני טוען!!!

סוף סוף

חחחחחחחחחח

ושרק עניים עושים את זה.

?how low can you get

מה אני מוסר?

:smile1:

פורסם

זה בדיוק מה שאני טוען!!!

סוף סוף

חחחחחחחחחח

ושרק עניים עושים את זה.

אבל אמרת לפני ההפך :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש הבדל בין 6600GT ל6800nu/x800ns

ממש אין טעם לקנות כיום כרטיס MS לAGP עוד שנה לא תמצא כרטיסי MS חדשים לAGP, רק כרטיסי high end ישנים, לכן כל עוד לא מתכננים לשדרג את כל המערכת אחרי שנה, עדיף להשקיע עוד סכום מועט בכרטיס שיחזיק זמן כפול. 300 שקל זה לא 200 דולר, תכלס 6800nu יחזיק אותו זמן כמו 6800U, כן אולי תצתרך להפטר מפילטרים יותר מהר, ורזולוציות גבוהות לא יפעלו חלק אחרי כמה זמן, אבל כמו שהיום אין ממש הבדל בין GF4600 ל4200, בעוד שנתיים לא יהיה הבדל בין 6800nu ל6800U. ובקשר לSLI על הכרטיסים הללו, כבר אמרתי את דעתי, כאשר תצתרך את הבוסט לביצועים, עוד 6800nu לא יעזור לך במיוחד, הוא יהיה ישן מידי מבחינה טכנ' כדי לגרום לשינוי ממשי.

פורסם

אין טעם לקנות כרטיס ב 3000 שקל

במיוחד AGP

כי גם ככה העתיד שייך ל Pci-e.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים