עבור לתוכן

מס' בעיות שאני צריך עזרה בפתרונן...מודה לעוזרים

Featured Replies

פורסם

1. חיברתי הארד דיסק חדש של WD 160 ג'יגה

הוא מופיע בכל מקום כמותקן וכהארד דיסק לכל דבר

אבל...במחשב שלי הוא לא מופיע לי ככונן..הוא לא מופיע לי בכלל...למה זה?

אמרו לי שאני צריך לפרמט את ההארד דיסק אבל אין לי מושג איך...זה נכון?אם כן ז איך?

2. אני רוצה לפרמט אבל אני רוצה קודם לפרמט את כל המחשב בשביל זה אמרו לי להשתמש בדיסקט אתחול

אבל כשאני מכניס דיסקט אתחול של וונדואס 98 SE הוא לא עונה לי על פקודת format c: או כל כונן אחר שאני מנסה לפרמט

למה זה?

נ.ב.

יש לי ווינדואס אקס פי פרו עם SP2

אני מודה מראש לעוזרים

פורסם

1.דיסקים קשיחים לא באים אם מחיצות ישר מהמפעל צריך ליצור אותן

לחץ לחיצה ימנית על my computer/המחשב שלי ולחץ על manage/נהל וכנס ל disk managment/ניהול דיסקים

משם תוכל ליצור תמחיצות,בשביל מידע מפורט איך להשתמש כנס ל help>>help topics / עזרה>>נושאי עזרה

מצד שני אתה יכול להשתמש בתוכנה של היצרן - http://support.wdc.com/download/dlg/dlgsetup11_win.zip

2.הפורמט ועוד כמה כלים לא נמצאים ישירות על הדיסקט,הם מכווצים בcab כי אחרת לא נכנסים בדיסקט

מתי שהדיסקט מטעין הוא יוצר ramdrive (מחיצה זמנית המשתמשת בזכרון) ולשם הוא פותח את התכולה של הcab

בסוף ההטענה של הדיסקט רשום את האות כונן.. ,לא ניתן לפרמט בשיטה הזאת מחיצות אם מערכת קבצים ntfs

וגם לא דיסקים קשיחים sata אלא אם הציפסט תומך בnative sata וזה מוגדר ככה (כלומר מצב תאימות לide שככה הדיסק קשיח מזוהה כמו ide ללא שום צורך בדרייבר)

הדרך הכי קלה לפרמט זה דרך ההתקנה של הוינדוס וגם אפשר לפרמט מחיצות אם מערכת קבצים ntfs בשיטה זו

כמובן שיש גם תמיכה בsata בהנחה שאתה מספק תדרייבר המתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים