פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים שלום כולם היום הורדתי סנדרה וראיתי כי בסנדרה 2005 לייט זה מזהה את ה512 ראם שלי כ511 האם זה ככה אמור להיות ?
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים זה הנתון האמיתי אבל חפיף בכל מעבד יש פגם מסויים אם זה ב-0.05 ג'יגה או אם זה במעט זיכרון מטמון
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר עכשיו באוורסט בקדתי וזה מצא כי יש לי 510 בעע מה אתם אורמים ללכת לקיסאפי ולבקש סטיק חדש?
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים זה הנתון האמיתי אבל חפיף בכל מעבד יש פגם מסויים אם זה ב-0.05 ג'יגה או אם זה במעט זיכרון מטמוןמעבדים מיוצרים עם יותר זיכרון מטמון ממה שהם צריכים כי יודעים מראש שחלק ממנו יהיה פגום - אבל כשהמעבד יוצא מהמפעל יש בו בדיוק את הכמות הנכונה של זיכרון מטמון פעיל.פה מדובר בכלל על סטיק של זיכרון, וגם פה אין משחקים כאלו - הסטיק הוא בדיוק מה שהוא צריך להיות - או שהוא מקולקל.השאלה היא רק האם הסיבה שלא כל הגודל מזוהה לא קשורה לאיזה כרטיס מסך מובנה שמוקצת לו כמות מסויימת של זיכרון.
פורסם 2004 בדצמבר 1020 שנים מחבר יש לי ראדון 9800 פרו הדברים היחדים שיש לי מובנים על הלוח 8kda3j זה כרטיס קול \ usb \ firewire \ ועוד כמה שטיות שאני לא משתמש בהם אז אני יכול להחליף את הסטיק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.