פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה!אוקי שמעו אני נכנסתי ל- BIOS ושםADVNACED BIOS FEATURS משהו כזהואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?!מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP!אז מה לעשות!?יש לי לוח אםGIGABYTE 7vM400M-RZמשהו כזה...
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים טוב בגלל שבגיימר כולם זונות ולא עונים לי החלטתי לבוא לפה!.שמור על שפה הולמת פעם הבאה,הגזמת פשוט צריך סבלנות אולי אפילו כבר ענו לך שמהואז שיניתי את 3 האפשרויות ל- HDD-0 שזה נראה לי הכונן וזה לא עבד אז ניסיתי מלא דברים ושום דבר לא קורא את זה כדיסק XP לא מופיעה לי ההתקנה של XP אז מה לעשות?!מה שאני בעצם מנסה לעשות זה BOOT FROM CD במדריכים כתוב פשוט לשנות את שלושתם אז שיניתי אותם לכמה אפשרויות ושום דבר בינתיים לא טען את הדיסק של XP!אתה צריך לשנות רק את הfirst boot device ולא את כולםתגדיר ככהfirst boot device = cdromsecond boot device = floppythird boot device = hdd-0הכנס את הדיסק של הוינדוס לכונן האופטי הראשון לפי primary/secondary ,לדוגמא אם יש לך סידירום בprimary slave וצורב בsecondary master אז תשים תדיסק בסידירוםמתי שיהיה רשום press any key to boot from cd.. לחץ על מקש כלשהו כדי לאתחל מהדיסק ,ואז ההתקנה תעלהאחרי שההתקנה תעתיק תקבצים לדיסק קשיח ותפעיל מחדש אז כנס עוד פעם לביוס ותגדיר את הfirst boot deviceלhdd-0 ותגדיר את הthird boot device לdisabled,ותשאיר תדיסק של הוינדוס בפנים עד שההתקנה תסתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.