עבור לתוכן

כשנוגעים בכרטיס מסך שהמחשב דלוק יש פסים על המסך, בעיה?

Featured Replies

פורסם

כשהמחשב דלוק ואני נוגע בכרטיס מסך (לבדוק חום או משהו) המסך הופך לפסים וכאלה וכשאני לוחץ ריסט זה מסתדר

לא נראה לי שזה צריך לקרות כי אני כמעט לא מזיז אותו, רק שם תאצבע והופ

זה בעיה?

פורסם

בדקת שהוא יושב טוב ואתה לא נוגע בהלחמות/ מוליכי חשמל למיניהם חשופים?

איפה אתה נוגע בכלל?

פורסם

היה לי משהו דומה עם  GF 2 הענתיקה שלי..

כל פעם שהייתי פותח את המחשב כדי לנקות אחרי שהייתי מלדיק או שהיו פסים סגולים כאלה או שהוידוז לא היה עולה, והזיכרון שהיה מוזהה היה רק 4 MB, אז  לדעתי זה איזה שהיא בעיה עם זכרון, אולי קיצרת אותו.

אבל זה הסתדר אחרי כמה הפעלות מחדש

פורסם

כן.

היה לי את זה עם הכרטיס הישן שלי,של GeForce

הכרטיס שלך כנראה ניפגם..

פורסם
  • מחבר

כן.

היה לי את זה עם הכרטיס הישן שלי,של GeForce

הכרטיס שלך כנראה ניפגם..

אבל שאני עושה ריסט זה מסתדר..ורק מתי שאני נוגע בו זה ככה

בדקת שהוא יושב טוב ואתה לא נוגע בהלחמות/ מוליכי חשמל למיניהם חשופים?

איפה אתה נוגע בכלל?

מאחורי הכרטיס מסך, סתם שם תאצבע והופ

פורסם

יש מצב שהחיבור ללוח לא טוב... תנסה להוציא את הכרטיס, לנקות עם מחק (רגיל... שמוחק עיפרונות...) את החיבור של הכרטיס ותחזיר אותו למקום, תוודא שהחיבור טוב. אם אתה לא נוגע בשום רכיב חשמלי, זה לא אמור לקרות... אתה בטוח שאתה לא נוגע בכלום? אולי במעגל מודפס או משהו?

פורסם
  • מחבר

לא הוא יושב טוב.. רק שאני נוגע מאחורה בזמן שהמחשב דולק אז הוא עושה את זה, אין שם מולקס או משהו מיוחד

פורסם

כן,אתה בטוח?

וכן,

זה עדיין מצביע על איזה פגם כל שהו בכרטיס. (בקשר לתגובה האחרונה שלך,אלי)

עריכה:

מה שאני מציע לך זה לנסות כרטיס מסך אחר,אולי השקע שאליו מחובר הכרטיס בלוח,קצת דפוק.

אם זה עובד מצויין - זה הכרטיס.

קיצר,

בכל זאת הכרטיסים של ג'יפורס מרבים להיפגם מהר,שמתם לב לזה?

פורסם
  • מחבר

שאני עושה ריסט הכל כרגיל

פורסם

לפי איך שזה נשמע, אתה גורם לאי יציבות מסויימת במתח, והריסטרט מאתחל את זה ע"י ניתוק רגעי של הכרטיס מהחשמל...

פורסם
  • מחבר

לפי איך שזה נשמע, אתה גורם לאי יציבות מסויימת במתח, והריסטרט מאתחל את זה ע"י ניתוק רגעי של הכרטיס מהחשמל...

איך? הרי אני רק שם תאצבע זה כבר גורם לאי יציבות במתח?

תומר מזיגזג אמר לי שאם זה קורה לי בזמן שאני לא נוגע בו אז זה בעיה, יכול להיות שאני מעביר חשמל סטטי או משהו!?

פורסם

אני לא נוגע ברכיבים שבמחשב בזמן שהוא דולק. אני חושב שזה יכול לגרום לי ולהם נזק. ;)

אם באמת יש מגע רופף בכרטיס הזה, אל תגע בו!

פורסם

תלוי איפה אתה נוגע.

אם אתה נוגע בגוף הקירור לא אמורה להיות שום בעיה (תמיד עשיתי את זה אצלי)

אם אתה נוגע בכרטיס עצמו, יש מצב שאתה גם נוגע בחלק ממעגל מודפס שנמצא עליו, ומקצר אותו.

אם היד שלך לחה או רטובה, זה גם יכול לגרום לקצר.

אם אתה טעון בחשמל סטטי, הוא יכול לגרום לקצר. (אם אתה משתמש במפזר חום (או מזגן), שמייבש ואז נוצר חשמל סטטי, או שיש לך שטיח בחדר שאחרי שאתה קצת נוגע בו עם הרגליים יכול להיוצר חשמל סטטי...)

לדעתי לא יכול להיות שהמגעים רופפים. אם הם היו רופפים אז היה צריך יותר מסתם נגיעה שמזיזה את הכרטיס כמה ננומטרים כדי לנתק ו\או לקצר אותם.

מקווה שעזרתי. (ואם חזרתי על דברים שכבר נאמרו פה, מצטער, לא היה לי זמן לקרוא את התגובות)

פורסם
  • מחבר

בכרטיס עצמו, טוב אני ישתדל לא לגעת בו ולראות אם יש בעיה

תודה למי שעזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים