עבור לתוכן

קיבלתי מחשב, אבל הוא מצפצף עליי ולא רוצה לעבוד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :yelclap:

אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב :

P3 500 CELERON

ASUS CUV4X

אלה הדברים החשובים...

כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר.

למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה?

מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב.

תודה מראש :silly:

פורסם

המתגים האלה מכוונים את המהירות של הלוח והמעבד כנראה. אם הם מכוונים לא נכון המחשב לא יעלה בכלל (בלי ציפצופים אפילו).

ציפצופים זה בדרך כלל בעייה של זיכרון או כרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הנה התמונה :

http://forums.ort.org.il/files/30/2135721/1077420.jpg

עכשיו גם אני הבנתי שזה משנה את מהירות המעבד כי כששיחקתי עם הצ'יפ אז כל פעם הוא איתר לי את המעבד במהירות שונה... אבל בכל זאת הציפצופים משונים כאלה, אני אנסה להקליט אותם ולהשמיע ...

למישהו יש עוד רעיונות?

פורסם

המחשב עולה ורק אז מתחיל לעשות ציפצופים???

מעניין.

נסה לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס, אולי זה ישנה משהו.

פורסם
  • מחבר

שחכתי לציין שגם את הביוס איפסתי ע"י הג'מפר בגלל שהמחשב מראה את הפוסט וישר נתקע ויש את הציפצוף הזה...

פורסם

האם גוף הקירור יושב היטב על המעבד ופועל?

פורסם
  • מחבר

אכן כן, אגב זה היה הרעיון הראשון שלי, אפילו החלפתי גוף קירור באחד אחר שיש לי בבית, אך זה לא עזר.

פורסם

תוריד מהאתר של אסוס את המדריך של הלוח ותראה איך כל הסויטצ'ים האלו אמורים להיות מסודרים בשביל המעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא את המדריך ללוח הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים