פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים שלום לכולם אז כמו שאמרתי קיבלתי מחשב : P3 500 CELERON ASUS CUV4X אלה הדברים החשובים... כשאני מפעיל אותו המחשב מתחיל להשמיע קולות מחרידים כאלה(צפצופים משונים) ואז הקולות הופכים לציפצוף אחד גדול והמחשב נתקע, מאחר ואני לא מכיר את הלוח אם אין לי מושג מה הציפצוף אומר... ניסיתי להחליף : זיכרון,מעבד,כרטיס מסך,כרטיס קול, אך שום דבר לא עזר. למישהו יש מושג מה הבעיה? אולי הלוח? אבל אין לי את האפשרות לבדוק את הלוח, מה גם שעל הלוח אם יש איזה רכיב כזה (ברח לי השם) יש בו מספרים מ 1 עד 9 ומתגים כאלה שאפשר לשחק איתם, אז חשבתי שאולי יש בעיה בהגדרות של הרכיב הזה... למישה יש מושג מה צריך להיות בהגדרות של השבב הזה? מקווה שתעזרו לי, אני יעלה תמונה של הצ'יפ הזה בקרוב. תודה מראש
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים המתגים האלה מכוונים את המהירות של הלוח והמעבד כנראה. אם הם מכוונים לא נכון המחשב לא יעלה בכלל (בלי ציפצופים אפילו).ציפצופים זה בדרך כלל בעייה של זיכרון או כרטיס מסך.
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר אוקיי הנה התמונה :http://forums.ort.org.il/files/30/2135721/1077420.jpgעכשיו גם אני הבנתי שזה משנה את מהירות המעבד כי כששיחקתי עם הצ'יפ אז כל פעם הוא איתר לי את המעבד במהירות שונה... אבל בכל זאת הציפצופים משונים כאלה, אני אנסה להקליט אותם ולהשמיע ...למישהו יש עוד רעיונות?
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים המחשב עולה ורק אז מתחיל לעשות ציפצופים???מעניין.נסה לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס, אולי זה ישנה משהו.
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר שחכתי לציין שגם את הביוס איפסתי ע"י הג'מפר בגלל שהמחשב מראה את הפוסט וישר נתקע ויש את הציפצוף הזה...
פורסם 2004 בדצמבר 921 שנים מחבר אכן כן, אגב זה היה הרעיון הראשון שלי, אפילו החלפתי גוף קירור באחד אחר שיש לי בבית, אך זה לא עזר.
פורסם 2004 בדצמבר 1021 שנים תוריד מהאתר של אסוס את המדריך של הלוח ותראה איך כל הסויטצ'ים האלו אמורים להיות מסודרים בשביל המעבד שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.