עבור לתוכן

2 כרטיסי רשת במחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס רשת שמובנה על לוח האם והיו לי בעיות עם האטנרנט לאחרונה אז קניתי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB , ואני מקבל לפעמים את blue screen of death יש לי ווינדוס אקס פי ונראה לי הבעיה נובעת מזה שלא ביטלתי את הכרטיס רשת שמובנה על לוח האם , מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? נכנסתי לביוס אבל יש שם המון אפשרויות אני לא רוצה לעשות טעויות...

פורסם

מחשב יכול להכיל כמה כרטיסי רשת שאתה רוצה לא משנה אם זה USB או PCI או כל חיבור אחר..

כניראה הדריבר של הUSB או של הכרטיס רשת גורמים לו לקרוס.

תעדכן את הדריברים של הכרטיס רשת הUSB ותריץ Windows Update אולי יהיה איזה עידכון לכרטיס רשת הזה שם.

אבל בשביל להיות בטוחים ב100%.

בRUN תרשום

%systemroot%\minidump

כל הקבצים שנימצאים שם תכווץ אותם לRAR\ZIP ותעלה אותם לאתר.

פורסם
  • מחבר

מחשב יכול להכיל כמה כרטיסי רשת שאתה רוצה לא משנה אם זה USB או PCI או כל חיבור אחר..

כניראה הדריבר של הUSB או של הכרטיס רשת גורמים לו לקרוס.

תעדכן את הדריברים של הכרטיס רשת הUSB ותריץ Windows Update אולי יהיה איזה עידכון לכרטיס רשת הזה שם.

אבל בשביל להיות בטוחים ב100%.

בRUN תרשום

%systemroot%\minidump

כל הקבצים שנימצאים שם תכווץ אותם לRAR\ZIP ותעלה אותם לאתר.

הממ לא היו לי שם קבצים.. אגב זה נכון שכרטיס רשת בUSB מבזבז הרבה משאבים?

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים החלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שזה יפתור את הבעיה.. הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם אז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם זה ישר מפעיל גם את הכרטיס רשת? כי אני רוצה לעדכן את הלוח אם שלי עם הדרייברים הכי חדשים אבל לא לגרום לכרטיס רשת שמובנה על הלוח אם לעבוד כי אני רוצה להפעיל רק את הכרטיס רשת שמחובר דרך הUSB זה אפשרי? אם כן אז איך?

פורסם

הדרייבר של הכרטיס המובנה הוא דרייבר כמו של כל כרטיס אחר, הוא לא חלק מהדרייבר של הצ'יפסט.

ככה שאם אתה לא תתקין אותו הוא לא יפעל (ולא משנה איזה דרייברים אחרים אתה תתקין).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים