עבור לתוכן

עזרה ביצירת מסמכי PDF

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה!

וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו.

השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן?

אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי....

זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר

פורסם

תן קצת יותר מידע על הקובץ המקורי, האם הוא מסמך טקסט או תמונות וכו'.

יש בהחלט אפשרויות לייצר קובץ קטן של PDF, על ידי הגדרות מתאימות בדיסטלייר.

באתר של קרטסופט

תעדכן איך הסתדרת, עיקר המומחיות שלי היא 'קדם דפוס' - הכנת ספרים וגרפיקה לבית דפוס - שם  עובדים רק עם PDF ולמענם בעיקר נוצר הפורמט,

אני עושה ספר של 500 דף בטקסט נטו ומגיע למקסימום 3-4 מגה אבל כשאני מעביר לדפוס אני עושה קובץ ענק, מאחר ואני מעוניין שיהיה להם את כל הגופנים הכלולים בספר בכל התוים שקיימים (255), כל גודל שונה של גופן מקבל גופן מוטבע חדש וכו'.

את התמונות הכלולות בקובץ אני עושה ללא דחיסה כלל ואני יכול להגיע ל150-200 מגה בספר מעורב עם תמונות שחור-לבן בלבד!

תן גם מידע איך אתה עושה את הPDF - באיזה מדפסת [PDF] אתה משתמש? (אם לא הבנת את השורה האחרונה, זה לא קריטי, מותר לך ;)

בהצלחה!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום,

אם תצליח לעזור לי וליצור קובץ PDF כמו שכתבת אני אהיה יותר ממאושר.... כי מציקים לי בעבודה בגלל זה :screwy:

אני עושה ספר של 500 דף בטקסט נטו ומגיע למקסימום 3-4 מגה

בקשר למה ששאלת:

אני בעבודה יוצר כמעט כל יום מסמך PDF חדש. אני סורק מסמכים ומעביר אותם לPDF שאמורים להיות זמינים להורדה באינטרנט ובגלל זה אני צריך אותם כמה שיותר קטנים.

אני סורק את המסמכים עם המאפיין black and white document וכמות של 100 פיקסלים.

וכשאני סורק ככה יוצא לי שמסמך בגודל 10-20 דפים נותן לי קובץ PDF בגודל של כמה מגות.

אני מחפש דרך כמה שיותר פשוטה וקלה שתשתמש רק בתוכנתות של Adobe (כי זה מקום עבודה ואני לא יכול להתקין תוכנות בלי רשיון ;) ) ותגרום לקובץ הPDF הסופי להיות קטן ככל שניתן.

הערה: הדפים של המסמכים שאני סורק הם ברובם דפי טקסט פשוט ובגלל זה אין לי בעיה לסרוק הכל בשחור לבן

פורסם

אני לא יודע מה הבעיה שלך, בכל אופן צירפתי לך כמה קבצים, תראה איך הם.

תעדכן, אני לא רגוע.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא חוכמה לשכפל תמונה 30 פעמים, כל אלגוריתם כיווץ אפילו הפרמיטיבי ביותר ידע לדחוס את זה לגודל של תמונה אחת.

זה כמו לקחת 30 תמונות ולכווץ ב-zip, הגודל של ה-zip שתקבל יהיה קרוב מאד לתמונה אחת.

פורסם

גם כשעשיתי עמוד אחד הוא יצא הרבה יותר קטן מהתמונה, אבל ליתר ביטחון אני אסרוק הלילה שוב כמה תמונות ואבדוק, אני לא בטוח שאתה צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים