פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים למה אתה צריך את העזרה שלנו? יש'ך את כל האינפו פשוט תבחר לפי צרכיך ובהתאם לתקציב
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אכן. בתור אחד שיש לו 9600XT אני יכול להגיד לך שזה אחלה כרטיס אבל לא מגיע לברכיים של ה6600GT בביצועים.אולי אפילו פחות מחצי ממנו. העוד 200 שקל האלה בשביל כרטיס שחזק מה9600XT שווה ביותר. לך על ה6600GT ולא תתאכזב
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מחבר טוב אז תודה לכולם אני כנראה אקנה מKSP את ה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 התקשרתי אליהם יש אחריות לשנה... המחיר נראה לי בסבבה אז אני מקווה שאני אתחדש לי בקרוב.. מישו במקרה ממליץ משו אחר לפני הקניה?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים לפי דעתי עדיף לך ללכת על 6600GT של חברת ELSA שיש בפנדה ב1390 שקלזה רק 40 שקל יותר ושנתיים יותר לאחריותזה שווה את ההבדל במהירות וגם השירות בKSP על הפנים... פנדה גם א משו אבל הרבה יותר טובים ואמיניםוגם הELSA מגיע בבנדאל הרבה יותר טובה1G זיכרון שבXFX אכן יתן לך ביצועים יותר טובים אבל זה לא שווה את השנה אחריות... ההבדל בביצועים הוא לא כזה גדול(למרות שבגרסאת הPCI-E יש הבדל משמעותי יותר) והELSA עובר את הXFX כששניהם באוברקלוק(ככה אמרו לי)
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים קח של xfx אבל תדע שאין שם כלום מחוט מסכן והכרטיס מסך בתוך הקופסא יש להם באנדל גרועע ושריות גרוע(אני עברתי שם כמעט עקיצה,אבל באתי אליהם ולא נעקצתי מהם כי אני לא פראייר) אני קניתי מהם ת 9600 xt הוא טוב מפעיל חלק על 1024 כפול 768 סופר מריו סתם חח הוא כרטיס טוב מאוד למשחקים שיש היום
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים גם אני בדיוק בסוגייה של איזה 6600GT לקנות, כאילו של איזו חברה, החברה Point of view טובה? למה אם כן אני מקווה שבשבוע הבא אני כבר יזמין את הכרטיס מפנדה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1294&products_id=7931מה דעתכם?
פורסם 2004 בדצמבר 1520 שנים מחבר איזה בלבלוס אתם עושים לי...לא הבנתי בקשר לספק שלי בקשר לXFX..בזה אני לא הכי מבין איזה ספק אני צריך?מה אני צריך בדרך כלל עם הקופסא? זה לא הכי משנה לי בטח נותנים כבל svideo כזה וזהו..ההטלבטות שלי בנתיים זה בן הXFX של PinePro link אוPoint Of Viewאביגדור אני רואה שגם אתה נכנסת לשאלה הקשה של איזה כרטיס מבניהם...תודיע לי מה "הממצאים" שלך.ו"שו שה" איפה אתה רואה כרטיס של אלסה בפנדה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.