פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים מחבר אני לא יודע איך קוראים ללוח אבל אני צריך את הכרטיס ללוח אם של פנטיום 2 ובלוח אם יש את הכניסה של הכרטיס מסך ללוח אם ....מה לעשות
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים riva tnt2 יותר חזק מה voodoo3 פי 2 או 3.וה geforce בערך פי 2 על ה riva tnt2אז תעשה לבד חישוב בכמה ה geforce 2 יותר חזק המ voodoo3
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים מחבר אבל הvoodoo 3 היה המחשב שלי לפני....אמרו לי שצריך איזה עידכון או משהו..אני צריך לבדוק אותו זה הכל
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים לא הבנתי אותךעל איזה לוח אתה מנסה לבדוק אותו? לא רלוונטי כרגע איפה אתה רוצה לשים אותו בעתיד
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים אז תריץ CPU-Z (ממדור ההורדות באתר) ותגיד ליאו שתסתכל על הלוח ותקרא את הדגם
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר אני לא מוצ א את הדבר הזה שאמרת לי אתה יכול בבקשה לשלוח לי לינק של cpu-z
פורסם 2004 בדצמבר 920 שנים מחבר מצאתי את התוכנה ואני בחלון שבו רשום את כל הפרטים של המחשב איפה רשום השם של הלוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.