עבור לתוכן

זקוק לעזרתכם בנוגע לשידרוג קל במחשב

Featured Replies

פורסם

יש באמת את הכלים של יצרניות הדיסקים, אבל יותר פשוט לעדכן את הBIOS

תיקון לRegistry לא יעזור

ובכל מקרה אתה צריך באמת SP1

מדריך לעדכון הBIOS יש כאן:

http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=biosupdate

הוראות ספציפיות ללוח שלך מצורפות לתוכנה שעושה את העדכון

• תגובות 52
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

OK קראתי את המדריך לעידכון הBIOS של האתר והבנתי הכל (אני חושב..)

לא נשאר עוד הרבה לעשות כרגע חוץ מלחכות לHD שיגיע (כניראה שאני כבר יקח אותו מחר..) :smile1:

בינתיים רציתי לישאול, במדריך היה כתוב שיש תוכנות שעושות את כל תהליך העידכון באופן אוטומטי מבלי שאני נוגע בכלום ועוד בזמן שה-WIN עובד, האם השיטה הזאת מומלצת או שיש איתה כמה בעיות?

והאם דגמי ה-HDD של-WD הם הכי רועשים?

ואם כן אז כמה רועשים? הרעש ניסבל?

פורסם

לא כל היצרניות מוציאות תוכנות כאלה, ובד"כ רק ללוחות חדשים יש תוכנות שעושות את זה אוטומטית

יש לי 120GB של WD (זהה לזה שלקחת פרט לנפח), אין איתו שום בעיה של רעש, בקושי מרגישים את זה

פורסם
  • מחבר

היי McFly, חזרתי עם חדשות טובות:

ה-HDD נילקח על ידי (ביגלל שלא יכולתי ליסבול שהוא נימצא שם בחנות ללא כל מעס ורק מחכה למישהו שיבוא ויקח אותו!) :smile1:היום ליפני מספר שעות

וכעת הוא שוכב באיזור מוגן מאד עם הסקית האנטי סטטית שלו ומחכה שנתחיל להיתעסק איתו. :)

(אגב מהחנות קיבלתי אותו רק עם שקית אנטי סטטית, זה בסדר? לא היתי אמור לקבל איזה קופסה עם 21 חוברות?)

רציתי לישאול עוד שאלה אחת ליפני שאני מתחיל הכל:

מאיפה מתחילים?

בקשר להתקנת ה-WIN, אני מעוניין לעשות תיקיה יחידה לWIN עצמו בנפח של 5\10 GB (האם זה יספיק ל-WIN?)

איך אני בדיוק עושה זאת?

חשבתי על האפשרות הבאה: להתקין אותו כ Slave ואז מה-HD הישן של ה30GB לקנפג אותו עם התוכנה Partition Magic, ליקבוע לו את ה-Primary Partition שמיועד ל-WIN ואת שאר המקום אני יחלק לכ-4 Logical Partitions.

ואחרי שאני קובע בו את הכל אני מתקין עליו WIN ואז הופך אותו ל-MASTER ואת הHD הישן ל-SLAVE..

האם זאת הדרך הנכונה?

אני לא יודע מאיפה להתחיל ( :-[ )

פורסם

לעניין השקית האנטיסטטית קוראים מוצר Bulk - המוצר עצמו בלי שום דבר אחר מסביב. עם דיסק קשיח לא צריך תוכנות\דרייברים\... ולכן אין סיבה לתת לו אריזה או באנדל

לגבי התקנה שלו - אני חושב שאתה יודע כבר מה אתה רוצה לעשות איתו ואיך לעשות את זה לפי מה שכתבת, הדבר היחיד שאני יכול לייעץ זה שתיתן לwindows לפחות איזה 20GB, כי מחיצת הwindows נוטה לתפוח

פורסם
  • מחבר

טוב שהם מביאים לפחות סקית אנטיסטטית .

בקשר לHD החדש- וואו לא ידעתי שהוא זולל כל כך הרבה מקום.. אתן לו 20GB בנדיבות רבה, זה לא מהווה בעייה כעת ;D

לגבי ההתקנה של הHD, אתה מאשר את הדרך שבה חשבתי להתקין ולקנפג אותו? :hi:

פורסם

הדרך שהצעת תעבוד, רק שבזמן ההתקנה של הwindows שיהיה כבר master, ותוציא את הדיסק הישן בזמן ההתקנה עצמה

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור, כך יעשה.

*סמתי לב שהדיון הזה גדל מאד והגיע לתחומים שלא קשורים לנושא עצמו באושן ישיר (עידכון הביוס, הגבלת ה-137GB וכו"..)

אני רק רוצה לציין שדרך כל הדברים שנאמרו הקישורים שהועלו וכל השאלות מהצד עזרו לי מאד, ואפילו תרמו בלא מעט לידע הכללי שלי בתחום!

(כל המדריכים למיניהם, הקישורים, עידכון הביוס, ה-research שלי מהצד)

אני מקווה שכל זה יעזור גם לאחרים :)

אני מודה לכל מי שניסה ומי שהצליח לעזור לי באשכול הזה! :xyxthumbs:

Especially you McFly !

:-*

**כעת אני רץ להתחיל את העסק :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים