עבור לתוכן

בעייה חומרתית או תוכנתית, המלווה במסך כחול גדול ומפחיד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

ליפני זמן קצר (אך קרה מספר פעמים בזמן האחרון) המחשב החליט שהוא אינו מסוגל יותר ליסבול אותי וניסה כניראה לבטא זאת בכך שהוא הפסיק את פעולת המחשב ומערכת ההפעלה והוציא עלי מסך כחול גדול ומאיים.

במסך הכחול היה רשום משהו על כך שהוא הפסיק את פעולת מערכת ההפעלה בכדי להציל מידע או לא ליגרום לנזק נוסף (כמה מפתיע).

הינה הפרטים החשובים מההודעה:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

וזה מה שהיה רשום תחת הכותרת Technical Info' :

STOP: 0x0000000D1 (0x013702B4,0x00000002,0x00000000,0xF7FEDCEA)

ומיתחתיו:

ndiswan.sys - Address F7FEDCEA base at F7FE2000, Datestamp 3d6de23e

בזמן שלמעתה האו סופר אחוזים בקשר לאיזשהו Dump של "זיכרון פיזי" כשהוא מגיע ל-100 הוא מסיים, כשהוא סיים עשיתי Restart וכשה WIN עלה קיבלתי הודעה של הWIN, הודעת הSEND\DONT SEND הידועה ובה כתוב:

"The system has recovered from a serious error"

וכשביקשתי ליראות את ה"דוח" שהוכן על המצב הוא זרק בפני את זה:

BCCode : d1 BCP1 : 013702B4 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000

BCP4 : F7FEDCEA OSVer : 5_1_2600 SP : 1_0 Product : 256_1

שבישבילי זה כימעט סינית טהורה.

הבחנתי גם שהחיצים הקשורים לאינטרנט שלי היו בצבע אדום בימקום ירוק או צהוב (אני מחובר דרך ADSL החיצים מסמלים את מצב החיבור, צהוב=מנסה להיתחבר, ירוק=מחובר, אדום=חומרה לא מותקנת)

את הבעייה הזו תיקנתי בכך שהוצאתי את חיבור הUSB של המודם וחיברתי אותו מחדש. (אולי יש קשר בין הדברים)

חשוב גם לציין שברקע עבדה התוכנה Bittorrent אך לא שאבה רבות ממשאבי המערכת (כ-20 CPU USEGE)

וכמו כן פעלו כמה דפי אינטרנט והWINAMP.

אשמח לכל פיסת מידע בנושא.

פורסם

שיט!!!!!!!!!!! נמחקה לי הודעה ענקית שכתבתי כרגע!!!! :pissed:

טוב אני יקצר כי אין לי כח שוב ליכתוב את הכל מחדש... :-\

בקיצור, מ DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אפשר להבין שזו בעיה בדרייבר וציינת שם של קובץ,

ndiswan.sys

תחפש את הקובץ הזה בכל ההארדסיק שלך ותיראה למה הוא שייך - באיזו תיקיה הוא נימצא ובנוסף קליק ימני על הקובץ, properties תבחר ב version ולמטה ב company תיראה למה הוא שייך... לי ניראה שזה הדרייבר של הכרטיס מסך

ובקשר למודם שלך זה נורמלי...

אה, ואם המחשב שלך לא סובל אותך אנחנו ניגרום לו ליסבול אותך כמה שצריך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

MeTaLhAmMeR, תודה על התגובה.

גם לי נמחקה הודעה גדולה מאד של חצי עמוד דף אינטרנט וגם נידפקה לי הורדה (חוקית) ביגלל הפסקת חשמל! :silly:

לא נורא.

בקשר למה שהצעתה לי, עשיתי מה שאמרתה וב-Company כתוב Microsoft Corporation (כמה מפתיע..)

מה עושים עכשיו? שולחים אותו למאלף מחשבים? :nixweiss:

או שאני אראה את זה ל Micro$oft שיוציאו איזה אפדייט שיתקן את זה אבל יהרוס משהו אחר בדרך?

אני פתוח להצעות :)

פורסם

תשיג דרייברים עדכניים לכרטיס רשת/מודם USB/מודם 56K

פורסם

אה, מתי בדיוק זה קרה לך? אתה זוכר שהתקנת איזה רכיב חומרתי חדש ואז זה קרה? כי זה דיי חשוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים